torsdag, juni 18, 2009

Trifliel nydelse


Jeg har scrappet et par billeder fra Kristians fødselsdag, og det er blevet et layout i en noget mere farverig og tosset stil end min sædvanlige; men jeg har, siden jeg startede med at scrappe ment, at der var en god pointe at udfordre sig selv og ikke blive siddende i den samme specifikke stil og materialevalg. Det prøver jeg at efterleve.

Layoutet er baseret på en skitse fra Inspired Blueprints, og jeg har brugt alle mulige forskellige produkter og papirer fra flere forskellige firmaer - herligt!

Pictures from K's birthday. Sometimes I don't get him - he loves cake and I offered to make a cake for his b-day but he'd rather have a trifle. Since it was his b-day he got what he wanted.
I used a sketch from Inspired Blueprints for the layout and just went to town using all sorts of products, trying something new and stepping outside the box.

6 kommentarer:

Pia sagde ...

lækker stil og farver

Margit sagde ...

Du er fantastisk. Hvor ER det et godt LO.
Jeg havde ALDRIG turde kaste mig ud i så mange designs papir... =0)
Men hold da op... hvor det er blevet et sejt resultat!!!
knus
...og hvor ser den LÆKKER ud... mums
(vist lige så farlig som mine brownies???)fnis

Dorit sagde ...

Oh, hvor er det herligt ikke at lægge sig fast i en bestemt stil ! Dette her er vist nærmest freestyle, i hvert fald kan jeg rigtig godt li dit LO... og trifli er jo bare mums !

Sarah sagde ...

Det er herligt at give sig i kast med noget nyt. Man skal udfordre sig selv. Det er det jeg synes er så skønt ved denne hobby.
Super flot LO du har lavet.

Charlie sagde ...

MUMS - og den måde der løber en lille smule flødeskum på ydersiden af skålen er helt reklamefoto-agtig. Jeg er vild med din overskrift - lige min form for dobbelttydighed i ordvalget. SKØNT.
Og ja - lille suk - jeg har også MEGET at lære endnu med at turde/nænne at få brugt så mange lækre papirer sammen. Men totalt godt ser det ud. GOD weekend...

Eva Dohn sagde ...

Uhmmmm, lækkert layoutout :o)