lørdag, juni 06, 2009

Petunia og radisser (157/365)

157: lørdag den 6. juni

Jeg dyrker ikke kun tomater på terassen; de to første rækker radisser er godt på vej, og jeg glæder mig til at servere dem for Kristian. Jeg kan ikke selv lide med radisser, men det skal jo ikke afholde mig fra at dyrke dem.

5 kommentarer:

Charlie sagde ...

Smagen af radiser er heller ikke liiige mig - men når man nu som et af de få lande i verden kan dyrke en grøntsag i sit flags farver må man jo have nogen af dem. Ikke?? Og de ser også søde ud som pynt bare man ikke forventes at spise dem.

Engel sagde ...

Længe siden jeg har været forbi din side... men det er dejligt at se, at I er ved at falde til i Bonn. Håber at byen behandler jeg pænt :o)... Radiser er heller ikke lige mig... men det er altid skønt at dyrke ting :o) og billedet er meget stemningsfyldt...! Er sikker på at Kristian vil nyde dem ekstraordinært og vide hvor meget kærlighed du har lagt i dem.. :o)

Netti sagde ...

Jeg har faktisk lært at spise radisser i salat..så kan det nemlig mixes så de ikke smager så kraftigt.
Rigtig dejligt sommerbillede :)

Margit sagde ...

Trøst dig med at (som alt andet hjemmelavet) er radisser OGSÅ gode.
De er ikke nær så skarpe og stærke som de købte. Så måske lærer du alligevel at få dem ned.... og at anvende dem i salater kan anbefales. Med rucola og grønne asparges smager de SKØNT!!!
PRØV DET!!!

Ida sagde ...

Du må have meget grønne fingre med alt det du har fået tryllet frem af jorden allerede ;o) Det er en flot petunia og det ser ud som om der kommer mange flere blomster. Smukt!!!