onsdag, juni 03, 2009

I dag er det Kristians fødselsdag (153/365)

2. juni er Kristians fødselsdag, og det skulle naturligvis fejres. Kristians forældre er på besøg i denne uge, så det var jo helt perfekt i forhold til Kristians fødselsdag. Vi startede dagen med morgenbord med flag, croissanter og gaver.


Kristian havde fravalgt lagkagen i år, så der kom i stedet lys i en af chokoladecroissanterne:


Fødselsdags"barnet" ser da ud som om, han er meget godt tilfreds med sig selv og fødselsdagen:

153: tirsdag den 2. juni

Kristian havde ikke fri fra arbejde, så han måtte af sted mod FN efter morgenmaden. Vi andre havde en masse på programmet: indkøb i Edeka, indkøb i Galleria og på markedet og en lang køretur i Nationalpark Eifel. Det bliver ikke sidst gang, vi skal rundt i Eifel, hvor der var masser af smuk natur at nyde - jeg kan snildt forestille mig, at der vil være dejligt at vandre både på kortere og længere ture.

En af kirkerne i Euskirchen

Som barn var jeg med mine forældre på vej til Frankrig (jeg tror, vi skulle til Frankrig), og vi overnattede et sted i Tyskland. Min far og jeg gik en aftentur, og jeg ved, at det var på det tidspunkt, jeg forelskede mig i Tyskland. Jeg kan huske store træhuse med massive mængder af hængende blomster og en mand i lederhosen. Det gjorde uudsletteligt indtryk, og et lille tysk bindingsværkshus har stort set samme virkning:

Sommeridyl

Vi kom forbi Abtei Mariawald - et fint kloster med en spektakulær placering.

Den lille kirke


Kirkens smukke håndtag

Hver munkeorden har sin egen påklædning, men denne munks signalgule sikkerhedshat var ny for mig. Han var, såvidt vi kunne regne ud, med til at passe klosterets heste, så måske var hatten ikke nogen dårlig beslutning.

Som om to tidsaldre støder sammen

Efter vores herlige køretur var det retur til Bonn og til Kristians fødselsdagsmiddag. Til dessert havde Kristian bedt om at få trifli, og det er selvfølgelig fødselsdagsbarnet, der bestemmer menuen.

Kristian, triflien og Sandeman

7 kommentarer:

Charlie sagde ...

STORT omend forsinket til lykke til fødselsdags"barnet". Ser ud til han fik en fin dag trods arbejde (SUK sådan er det jo at blive voksen...). Jeg elsker dine skæve vinkler på nogle af dine fotos og munken med hjelmen er også skønt fanget.

Else Slipsager Petersen sagde ...

Tillykke med manden! Det ser bare så hyggeligt ud på dine super flotte billeder.

Heidi sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud :) Stort tillykke med manden og sikke en lækker trifli...

Jette / ma11edina sagde ...

Tillykke med K :-D. Dejlige og stemningsfulde billeder af det tyske. Jeg har det som dig, med det idylliske tyske, hvor mange jeg kender, mener at Tyskland "kun" er et gennemkørselsland! Rigtig god weekend til jer.

Margit sagde ...

Stort forsinket til lykke til Kristian. Han ser ud til at nyde fødselsdagen... så han må være et "barn"... jeg synes, de falder for tæt på hinanden ;0))
Og sikken en hyggedag.Fantastiske billeder - og du ved at jeg er vild med dine sjove vinkler... det med triflien (MUMS!!!) og Kristian er da helt vidunderligt =0)
Nyd grundlovsdagen (skønt langt hjemmefra - eller måske netop derfor :o) )
Vi skal have besøg af Carl i morgen og har inviteret fætrene til spisning... så det skal nok blive livligt ;o)

Ida sagde ...

Tillykke, tillykke, hurra, hurra!!! Det ser ud som om I havde en rigtig hyggelig fødselsdag. Endnu engang stort tillykke herfra ;o)

Netti sagde ...

også et forsinket tillykke med Kristian fra mig.
Jeg kan godt forstå at du er forelsket i Tyskland, for det er et dejligt og smukt land..hvis jeg bare kunne overtale min mand til en ferie derned..