fredag, juni 12, 2009

Et øjeblik at mindes (162/365)

162: torsdag den 11. juni

Det var helt urimeligt dårligt vejr torsdag, så det lå lige til højrebenet at få lavet et layout fra ScrapEventet færdigt (designet er altså ikke mit eget). Da jeg var i gang med at lave layoutet på Jennys kursus på Eventet, vidste jeg netop hvilket billede, jeg ville bruge. Det her billede af mine forældre, sætter jeg meget stor pris på, farverne passer perfekt til layoutets farver og titlen er også super til billedet. Som sagt så gjort - med 1½ måneds forsinkelse.

5 kommentarer:

Charlie sagde ...

DET foto kan jeg godt huske - det er PERFEKT og en utrolig smuk side blev det til. Herhjemme SVØMMER vi nærmest her til morgen - i Hillerød er der faldet 110 mm regn dvs det dobbelte af en måneds regn på 1 døgn. VÅDT, GRÅT, koldt og klamt. Så er man glad for ens hobby ikke er golfspil.... ikke??

Eva Dohn sagde ...

Flot layout, og fantastisk billede der passer perfekt til papir og pynt.

Margit sagde ...

Det er et FANTASTISK billede og papiret erjo nærmest LAVET til det billede =0)
Ja, det er godt nok vådt her oppe i nord... vores kælder har lidt vand, så der har været gang i tante Berlingeren her til morgen (jeg synes nu det er en god måde at anvende den avis på !!!)
Nå, men nu ser det ud til at lysne lidt... så vi X'er fingre. Alle mine små vildtfuglevenner sidder på række i læ for regnen under tagskægget ;-)
Knus

Ida sagde ...

Hvor er det smukt! Sommerfuglene er rigtig søde og det er et perfekt billede af dine forældre.

Netti sagde ...

Wow hvor er det hele dog smukt; billedet og layoutet..lækkert lavet!!