fredag, juni 19, 2009

Tour d'Eifel (170/365)

170: fredag den 19. juni

Jeg har meldt mig til Got Sketch 104, og jeg er vældigt inspireret af de første skitser, tips og video, der allerede ligger tilgængeligt. Det er helt sikkert pengene værd at deltage, og du kan nå det endnu, hvis du skulle trænge til 2½ intensive scrapuger.

Ovenstående layout er lavet udfra skitse #2 i kurset, og det var et nemt og layout at sætte sammen. De håndsyede fugle tog nu lidt længere tid, men det er et hyggeligt projekt og faktisk nemt at lave. Jeg tegnede udenom Maya Road chipboard fugle, lavede huller i regelmæssig afstand hele vejen rundt og syede så der ud af.Den lille hvide fugl her er en Maya Road filtfugl, hvor jeg har syet hele vejen langs dens kant for at tilføje lidt ekstra til fuglen, der ellers nemt ville forsvinde lidt på layoutet.

6 kommentarer:

Eva Dohn sagde ...

Flot layout - og så er jeg vild med din røde dymo :o)

Margit sagde ...

Det ser bare KANON godt ud med de syede fugle... jeg har faktisk skabeloner liggende (vist fra en gavepose)... hmmmm... det må jeg prøve.
Vildt flotte fotos...
God week-end.

Pia sagde ...

wow sååå lækkert og med nogle fede detaljer

Netti sagde ...

Det er virkelig flot lavet. Og fuglene er vildt søde.

Charlie sagde ...

Igen en skøn titel og et flot LO - jeg er også vild med "pipperne". Og ja det er et smukt område husker også byen Trier som et besøg værd.

Thanni sagde ...

Fed idé med at bruge chip board figurerne som skabelon - det må vist prøves :)