tirsdag, juni 09, 2009

Jeg er vist forelsket (159/365)

159: mandag den 8. juni

Vores terasse er en drøm - jeg elsker at se tingene gro og spirer (det har jeg vist nævnt før), og det udmønter sig i, at jeg tager rigtig mange billeder på terassen.

Our terrace truly is a dream for me. I love that things are growing and evolving and I make many rounds each day to see what has grown since I last checked.

5 kommentarer:

Charlie sagde ...

NÅÅÅHR hvor sødt. Det er også en FARLIG FIN terrasse I har der. Bare rolig - naturen er indrettet sådan at blomster både skal have vand og sol - så det går nok.
=0)

Ida sagde ...

Det er en superlækker terasse. Det må være skønt at sidde på den når vejret er godt. Forstår ikke helt hvorfor du ikke har en have med de grønne fingre...

Margit sagde ...

Jamen... det kan jeg altså godt forstå... Kristian synes sikkert, at det er godt det ikke er andet end terrassen du er forelsket i... ;-) ;-) ;-)
Der ser rigtig flot ud... og jeg kan SE at planterne gror...

madamtridse sagde ...

Jeg kan godt forstå at du er helt vild med din terasse. Den er også skøn med alle de blomster du har på den. Hvis jeg bare havde sådan en så havde jeg levet derude hele sommeren.;) Der er ikke noget bedre end at sidder i sin have eller terasse og nyde solen, blomster og godt selskab.:)

Netti sagde ...

Det ser da vildt hyggeligt ud..hvad søren vil du gøre når i flytter hjem igen?? :)