tirsdag, juni 02, 2009

Endnu en update-tråd (148-152/365)

Nøj, det går stærkt for tiden, så der har slet ikke været tid til at få opdateret med billeder, men nu skal det være. Så her er først en opsamling siden sidst.

148: torsdag den 28. maj

Der er jo som bekendt Europaparlamentsvalg søndag den 7. juni også her i Tyskland. Der er egentlig ikke voldsomt mange valgplakater oppe, men der er nogle der har været meget energiske og hængt sine plakater op mange steder. Lothar Bisky har været særligt grundig, men Kristian og jeg har hurtigt navngivet ham Lothar Lyssky - for han ser altså noget snedig ud... Jeg ville ikke købe en brugt bil af den mand ;o)


149: fredag den 29. maj

Bare en lille detalje fra vores stue, som jeg ikke har fået fotograferet ordentligt endnu. Jeg elsker samlinger af pynt, og den her har min mor faktisk stået for.


150: lørdag den 30. maj

Disse to rosentræer står lidt nede af vejen fra os - og ser bare godt ud!


151: søndag den 31. maj

Endnu en stuedetalje - den flotte stuk og vores super smukke nye gamle lampe, som var en indflytningsgave fra min far. Vi er meget begejstrede for lampen, da den har den sjæl og karakter, som skal til for at leve op til den store stuk, der er i rummet.


152: mandag den 1. juni

En anden lokal rose. Det er dejligt at kunne nyde naboernes roser, når man er på vej til og fra byen.

1 kommentar:

Margit sagde ...

Igen sjove og flotte nye glimt fra din hverdag. Du er SÅ utrolig god til liiiige at fange det sjove/skæve/anderledes/flotte/pudsige. F.eks synes jeg det er vildt fun... at Jesus figurerer på én af "valgplakaterne". Fed loftslampe I har fået. Passer perfekt til det fantastiske loft.

God dag, Cecilie.