torsdag, juni 19, 2008

Vores helt eget matchende ur

Farverne i vores køkken er som bekendt grøn, hvid og pink. Og det er altså ikke altid lige nemt at finde tilbehør i de farver. Vi ville gerne have et vægur, og da jeg så, at der fandtes et Heidi Swapp ur, der kunne scrappes og som var lyserødt, var der ingen tvivl. Dét var lige uret til vores køkken! Jeg havde desuden et par rester af Scenic Route Loveland, som også var de helt rigtige farver. Så i går fik jeg lavet vores nye ur (som ikke er nemt at tage billeder af):


Med forskellige rubons lavede jeg en liste over nogle af Kristians og mine favoritingredienser / -retter. Da Kristian og Esben mener, at bacon er grundlaget for en sund diæt, måtte bacon have en fremtrædende plads på listen ;o) For mig er det nok andre ingredienser, der er favoritterne.


Jeg ved ikke lige, hvorfor Scenic Route er i vælten i disse dage! Det er faktisk ikke planlagt, men sådan bliver det vel bare nogle gange...

9 kommentarer:

MH72 sagde ...

Super flot ur du der har lavet! Tror også jeg må have lavet sådan et en dag...

Diana sagde ...

Aiii, hvor er det bare cool - jeres helt eget ur, sejt !!

Den der med bacon er de jo ikke helt alene om, ifølge "the late" Dr. Atkins er det jo et hit ;)

Karin sagde ...

HOLD DA FAST... hvor sejt Cecilie :-) det er kanon flot!!

Fadnaes Design sagde ...

Det er bare for sejt. Jeg er vil med de papirer og er engentlig også vild med bacon - men erkender dog at det nok ike er det bedste for en sund kost. Men uret er super flot lavet..

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er det bare flot, super ide!
Min mand er også vild med bacon, som han forøvrigt mener er et grundstof...baconium ;)

Rikke Eskildsen sagde ...

WAUW, det er bare flot

Karina sagde ...

Sikke et flot ur. Sjov ide med teksten.

Netti sagde ...

Hvor er det bare et villldt flot ur. man kan da ikke andet end blive i godt humør af at kigge på det. Du er nu vildt kreativ - det er SÅ cool.

Anonym sagde ...

wauw det er jo bare vildt flot!! sådan et vil jeg også have :D