tirsdag, juni 03, 2008

Og nu er han 30

I går blev Kristian 30, og det fejrede vi sammen med familie (Kristians familie kommer til fødselsdagsfrokost om 1½ uge, så de gamle ikke skulle til København en mandag aften) og venner i solskinnet i gården. Det var en virkelig dejlig dag, og Kristian nød sin uformelle fødselsdag.

Dagen startede med, at jeg havde lavet morgenmad til Kristian - brød, lemon curd, muffin og friskpresset appelsinjuice:


Fordi jeg ikke havde en gave, Kristian kunne pakke ud om morgenen havde jeg lavet en "skattejagt" til ham i stedet. Der var 11 små lapper spredt ud over lejligheden, og den første sad fast på et par af Kristians underbukser:

Da Kristian opdagede sedlen i sin skuffe, udbrød han: "Jeg tror, jeg har set noget, jeg ikke skulle have set". Jeg kunne ikke undlade at grine - troede han virkelig, at jeg ville gemme noget hemmeligt i hans underbukseskuffe?


Vi besluttede at holde festen i gården, for at ungerne kunne bruge græsplænen og legepladsen, mens de voksne kunne nyde solen og varmen. Det var en succes at være dernede, og vi burde virkelig bruge gården mere.

Vi havde bagt cupcakes og jeg fik brugt mit cupcake-træ. Louise måtte naturligvis drille lidt:

Bertram nød ret åbenlyst maden - her spiser han en kartoffel og et stykke brød med hummus:


Kristian nød at åbne sine gaver. Den gave, jeg ikke kunne give ham om morgenen fordi den var fra både mig og mine forældre, var 2 ugers ferie i England. Vi skal bo to forskellige steder og så kører rundt og se landet.

Til lykke med fødselsdagen, søde Kristian. Jeg glæder mig til at rejse videre med dig de næste 30+ år.

7 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hvor ser han glad og overrasket ud. TIL LYKKE med ham (på flere måder). Sådan et fint cupcaketræ er da ikke noget at grine af. Jeg har lige investeret i den STORE udgave med plads til 23 stk. Det er da UUNDVÆRLIGT i enhver husholdning. Og det ser supergodt ud. SØD ide med en skattejagt - så SKØRE er vi også herhjemme og det er efter mere en 30 år sammen, så det tegner jo godt ikke??

Charlie sagde ...

HOVSA - din er vist præcis magen til min (cupcaketræ - ikke mand).

=0)

Ida Gimsing sagde ...

Endnu engang stort TILLYKKE til Kristian. Flot morgenmad og en hyggelig fest ude i gården!

Rikke Eskildsen sagde ...

Tillykke med ham. Sikke en gode ide med skattejagten. Det ser ud til at i havde en skøn dag

Netti sagde ...

Sikke da en vildt flot gave, men vent med at tage derover *G* jeg skal derover imorgen på forretningsrejse..til 17 grader og regn!!
Hvor ser i bare ud til at hygge jer helt vildt. Vejret var jo perfekt til sådan en dag. Superfed muffin-træ du har. det sser vildt godt ud.

Diana sagde ...

Et stort tillykke med ham -det ser ud til at have været en herlig dag :0)
Nøøj, hvor er det flot det cupcake træ, det er jo lige før man overvejer at begynde at bage muffins, bare for at få lov at købe sådan et !!!

Linda sagde ...

Hjertelig tillykke med Kristian's 30 års fødselsdag. Det oser bare af hygge i Jeres dejlige gård. Det kan kun have været en god dag kan man se. Det cupcaketræ er bare for smart ! Sikke da en flot gave han har fået.