fredag, juni 06, 2008

Kort en masse

Siden Kristians fødselsdag har jeg lavet en del kort, men ikke nogle nye layouts.

Det første kort er til nogle af mine forældres venners datter, som skal giftes imorgen. Gaven var pakket ind i blå og sølv, og det var en udfordring for mig at lave et blåt bryllupskort. Heldigvis gør det blå, at det røde hjerte står endnu mere frem:Min grandkusine fik en datter i lørdags, og selvom jeg faktisk ikke har set hende i årevis, skulle hun og kæresten have et kort med et til lykke. Jeg lod mig selv have frie tøjler, og resultatet blev et lyserødt orgie:


Det sidste kort er sendt til én, der lige har afleveret sit speciale, og derfor skulle have en lille hilsen. Jeg har igen foldet vingerne på sommerfuglene lidt op, så de ser ud som om de er ved at lette. Den brune sommerfugl er fra Heidi Swapp og i filt; de er rigtig fine:

6 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke en flok lækre kort du har lavet, de er bare fyldt med skønne detaljer! Her bliver det også kun til kort for tiden, det virker lidt mere overskueligt, at lave kort her i varmen .)

Fadnaes Design sagde ...

Lækre kort. Vil med det første. Er teksten et stempel?

Netti sagde ...

Sikke en masse lækre kort du har fået lavet og helt unden stempler - superflot.

Karin sagde ...

Søde og ret enkle kort. I like it! (o:

Rikke Eskildsen sagde ...

Skønne kort, er egentlig dejligt at se nogle kort uden stemplemotiver på, tiltrods for at jeg elsker dem.

Diana sagde ...

CECILIE - jeg er lige kommet hjem fra sommerhus og har netop modtaget dit kort. Tusind tusind tak - jeg er helt overvældet. Hvor er det bare en sød tanke, jeg blev bare så glad !!!!
Endnu engang tak :0)