mandag, juni 16, 2008

Mickey is everywhere...

Jeg har fået de nyeste Scenic Route papirer hjem, og de er så fede! Serien hedder Liberty, og har naturligvis 4. juli som tema, men det skal jo ikke holde os tilbage fra at bruge papirerne til andre scrapsider. I dette tilfælde har jeg scrappet et layout om Disneylands Mickey-formede pretzels (som jeg ikke er sikker på, jeg kan lide):


Layoutet er baseret på en skitse fra Becky Flecks Page Maps bog; den er super! Elsker layouts som disse, hvor man kan få brugt en herlig masse brads ;o) Det er virkelig skønt at bruge sine ting, ikke bare kigge på dem.

Har du det også godt, når du bruger materialerne eller gør det lidt ondt?

12 kommentarer:

Karen sagde ...

Super flot LO, det papir ser ud som om det liiiiige kunne være mig!!

Diana sagde ...

Nej, jeg ingen problemer med at bruge mine ting, tværtimod. Jeg kan også sagtens rive og flosse i papir, uden at det gør ondt. Den anden dag fik jeg lavet kort af meget gamle rester (fra dengang jeg af mystiske årsager måtte have pastelfarvede blomsterbrads !!) og det var altså en sand lettelse at få fyret noget af alt det af på kort, haha

Flot lo, og de kager ligner ikke nogle man har lyst til at sætte tænderne i !!

Charlotte Ravn sagde ...

Uhmmmmm jeg er så en af de underlige, som elsker pretzels...jeg er også vild med tørt (frisk) brød uden noget på :)
Jeg har haft problemer med, at nænne at bruge mine dimser, hvilket har resulteret i en masiv samling, men på det seneste er jeg begyndt at bruges løs af det og det er jo dejligt, så er der nemlig plads til noget nyt!
Flot LO du har lavet!

Karina sagde ...

Lækkert LO, kan godt forstå at du er vild med det papir!!!

Karin sagde ...

Skønt LO :-) ja, jeg er en af dem som ikke nænner, eller ikke kan finde ud af at bruge mit "dims"
Håber på en snarlig bedring indenfor dette feldt :-/

Linda sagde ...

Fedt LO - Uha jeg har det dårligt med at bruge for mange af mine dimser. Jeg har dem med dims og papir ligesom da man samlede på glansbilleder. Heller have to af en slags en at bytte noget væk :0)

Reiko sagde ...

Rigtig flot LO, med lækkert papir. Jeg er desværre en af dem som elsker at købe dimser og papir, men rigtig svært ved at bruge dem. Så min udfordring til mig selv er : brug løs. :-)

Sarah sagde ...

Lækkert LO. Papiret er superflot.

Hmmm med hensyn til at bruge ting: Jeg elsker at hamstre, har jo virkelig meget selvom jeg "kun" laver kort. Men jeg har ikke de store problemer med at bruge af det. Kan tilgengæld godt finde på at købe noget "ekstra" af det jeg har brugt og synes godt om, så jeg har til en anden gang.

Fadnaes Design sagde ...

Vildt lækkert Lo. Elsker også papiret. Det er nogle gode farver.

Netti sagde ...

Superflot layout. Jeg kan godt lide at du ikke har sværtet kanterne - det er jeg selv slem til at gøre konstant. Prøver jeg at lade være så piller jeg det ad og sværter alligevel.
Jeg har ingen problemer med at bruge mine ting..for så kan jeg købe nye :o) ..dog glemmer jeg tit at jeg har dem g opdager dem så når jeg laver den helt stort oprydning.

lam sagde ...

ja de papir er godt nok lækre og jeg kan godt forstå,det gør lidt ondt at bruge dem. Sådan ahr jeg det også især hvis det er mine favoritpapit fra Making Memories

Pia sagde ...

Super flot lo, lækkert papir og flotte farver