fredag, juni 20, 2008

I dag er det fredag...

hvilket må betyde, at det var torsdag i går. Temaet for gårsdagens LM Style var Elsie Flannigans recipe box. Boxen er en samling opskrifter på layouts; man kan anvende den som inspiration eller til scraplift. Det var mig, der skrev ugens artikel, og sandheden er, at jeg ikke er ret begejstret for Elsies stil. Udfordringen bestod således i, at tage udgangspunkt i Elsies opskrifter og gøre dem til mine egne (de oprindelige opskrifter kan ses i LM Style):


Norri & Warren (venner fra USA) skulle have været her i går eftermiddags, men de blev desværre 20 timer forsinkede og har måttet overnatte i New York! Det er bare så ærgerligt for dem, fordi de har så kort ferie. Men nu skulle den vist være god nok: de lander i Kastrup om 1½ time. Vi glæder os til og er spændte på at vise dem København og andre dele af Danmark. Og vi er spændte på at have gæster boende i lejligheden. Men mest af alt glæder vi os til at være sammen med dem i nogle dage.

6 kommentarer:

Diana sagde ...

Hvor er det sjovt... dit layout med magnoliaen, jeg har et billede nøjagtig magen til, der ligger og venter på at blive scrappet !
God fornøjelse med jeres venner fra USA, det bliver da bare super !

Fadnaes Design sagde ...

God fornøjelse med besøget. Håber at i får nogle gode dage sammen. Jeg er vild med dit LO med Louise - du er super til at finde på titler til Loér

Charlie sagde ...

Hej - så har jeg TID til blogbesøg igen... og HURRA for det, så derfor måtte jeg haste ind til dig og se hvad jeg er gået glip af fornyligt. UTROLIGT smukt LO med magnoliaen og helt enig i at du kan det med ord og titler - eller sagt på en anden måde - du kan sådan cirka det hele, tror jeg!! Gæster fra udlandet - håber I får det skønt - det er altid dejligt at få lov til at være turistguide i sit eget land, ikke??

Karina sagde ...

To super Lækre LOer. Er især vild med det øverste, men det er noget personligt med farverne ; )

Netti sagde ...

Hvor er det et par lækre layouts. Jeg kan godt lide ved det første at overskriften er så mangfoldig det giver en flot effekt.
Held og lykke med jeres gæster - det lyder hyggeligt.

Anonym sagde ...

he he det er sjovt og se andre lifte elsie, jeg er nu helt vild med hendes stil ;) det lyserøde kan jeg godt se minder lidt om hendes, men du har gjort det til dit eget alligevel.