tirsdag, maj 12, 2009

Vores nærmeste storby (129/365)

129: lørdag den 9. maj

Lørdag var vi en tur i Köln (eller Kölle som de lokale kærligt kalder byen), som er vores nærmeste storby og Tysklands fjerdestørste by. Köln er på størrelse med København, og byen ligger cirka 40 minutters køretur fra Bonn; det er særligt de sidste par kilometer ind i byen, der tager tid dog. På billedet herover ses byens vartegn: Kölner Doms dobbelte spir.

Vi opdagede ret hurtigt, at der var gang i et eller andet dramatisk i byen netop denne lørdag, for der var enorme mængder af politibetjente, -biler og -motorcykler alle vegne. Det viste sig, at der var tale om en kontroversiel demonstration, og vi læste næste dag, at den var forløbet rimeligt pænt.


Uden at afsløre for meget vil jeg sige, at turen til Köln bekræftede for mig, at jeg holder meget af tingene fra den japanske butik Muji. More to come ;o)


We spent Saturday in Cologne which is the closest we come to a large city. The first picture shows the city's trademark: the spires of the cathedral.
When we visited the city it was teeming with police men and it turned out that they were there to stem the possible problems related to a controversiel demonstration.

1 kommentar:

Margit sagde ...

U-ha... sikke mange grønne biler der kan skimtes... godt det var nogle andre end jer, de skulle holde styr på. ;-)