fredag, maj 08, 2009

Ølkasser (127/365)

127: torsdag den 7. maj

Jeg har, siden jeg var barn, haft tre gamle ølkasser, som har fulgt mig og udfyldt forskellige roller i mine hjem. Til sin fødselsdag sidste år fik Kristian to ølkasser, så vi har efterhånden en hel lille park.

I de sidste 10 år har mine kasser levet en ret tilbagelænet tilværelse, men hernede skulle de have nyt liv: den ene står nu under mit scrapbord og indeholder de nyeste papirer. De to andre er blevet til vores sengeborde. Men inden de kom så langt skulle de males, så det var en af mine opgaver torsdag; og lad mig bare sige, at det tager noget tid at male ølkasser pga. alle hakker mm. Men jeg er meget begejstret for mine antrasit grå sengeborde og scrapkasse, så det var besværet værd.

One of the projects of this day was to repaint some old beer boxes to be used as bed side tables and storage. It was a slow project but once the boxes were done they looked much better.

4 kommentarer:

Margit sagde ...

Gamle ølkasser er en herlig ting. Vi har også haft et par stykker der har fulgt os gennem livet... i flere forskellige farver... for tiderne skifter jo :-)

Netti sagde ...

Jeg har altid ønsket mit sådan nogle, men kan ikke støve dem op. Hvor er du heldig.

Fadnaes Design sagde ...

Super sød krans. Trælst vi har så langt til en ikea. Dejligt at se at dit scraprum tager form.

Charlie sagde ...

Gamle ølkasser - ingen tvivl om at du er et 70'er barn. =0) Jeg husker et helt nummer af Bo Bedre den gang med alt det man kunne bygge af ølkasserne. Din krans er vel nok blevet fin.