tirsdag, maj 26, 2009

Kort fra kort-croppet

Charlotte og jeg havde arrangeret et kort-crop til ScrapSisters i søndags, og vi havde en hyggelig dag og håber at deltagerne også havde en god dag. Jeg har et par nye kort, som kan vises frem i den anledning.

Det første kort er lavet på en Prima Paintable og lavet som et postkort, hvor man skriver på bagsiden og bibeholder den gennemsigtige virkning (desværre ikke nemt at tage billeder af). Blomsterne er nye Prima-blomster, og de er så lækre. Jeg har længe haft det svært med Prima-blomster, men nu er jeg med igen.


Det andet kort er lavet som en farveudfordring, hvor udgangspunktet er mit nye bosteds lokale farver - de tyske sort, gul og rød. Det var noget af en udfordring at balancere dem, men det var også sjovt, fordi det bliver så markant.

3 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hej du - ja jeg var jo desværre ikke hjemme denne weekend, men jeg har da engang lavet et rød,gul,sort kort til min venindes tyske mand - men det var med Magnolia stempel med lederhosen og ølkrus - så flagfarven var i kanten rundt. Dit turkise og sorte kort er også rigtig lækkert og morsomt at det er delvis gennemsigtigt.

Margit sagde ...

2 flotte kort, som er meget forskellige. Jeg kan godt lide at du giver dig selv udfordringen med rød-gul-sort. Det er blevet rigtig flot (men jag tror aldrig jeg havde fundet på det ;-)!!!)
Det sort-turkise er bare nyt og anderledes... og vildt sejt. Synes det er spændende at det er gennemsigtigt...
Tak for dine mange søde kommentarer. Glæder mig =0).
God dag til dig.

Charlotte Ravn sagde ...

Ja det var en super hyggelig dag og et rigtigt godt samarbejde vi to havde :) Jeg skal helt klart prøve at lave både transperant kortet og det med de 2 døre!