fredag, maj 15, 2009

Jeg har scrappet!

Den uge har for mit vedkommende budt på noget så fabelagtigt som tid til at scrappe, og det har været herligt. Mit nye scrapområde fungerer på samme måde, som det gjorde på Nørrebro, men jeg er så heldig nu at sidde lige ved et vindue, hvor der strømmer lys ind på mit arbejdsområde. Herligt!


Første layout er med et billede fra en meget smuk svensk sø, på en absolut perfekt sommerdag. Produkterne er et mix af Prima Mommy & Me og KI memories papirer, Prima stof-tab, Maya Road sheer shapes og thickers.Jeg skar et par af bladene fra bundpapiret frit, så jeg kunne bruge dem til at overlappe noget af de øvrige papir.


Mmm... nye Prima stof-tabs, de er bare lækre.
Det andet layout er med efterhånden gamle billeder af Bertram. Her har jeg kombineret papirer fra Basic Grey og Crate, pyntet med lidt forskellige skumformer, bling og bånd.Filtgrenen er fra en lækker hobbybutik i Liege i Belgien, og her er den brugt som en lille tanggren med små søde fisk.


For at fortsætte de dråber, Bertram selv havde skabt, har jeg sat nogle blå og gennemsigtige bling.


Et par pipper skåret ud af et af de mønstrede papirer og monteret på knappen og en 3d-pude.

7 kommentarer:

Ida sagde ...

Jeg er imponeret over at du kunne vente så længe med at scrappe!!! Superflotte layouts! Det med Bertram er rigtig sødt og har mange fine finurlige detaljer. Dejligt at du er nået så langt så du har fået tid og lyst til at scrappe igen.

Charlie sagde ...

Dit Svenske skovsø LO er så friskt og lækkert sat sammen. WAUWW

Bertram og hans LO er bare super nuttet. Både de små nuttede fisk og alle de andre detaljer.

Vi kan vist roligt erklære dit scrapområde for officielt genåbnet.

Knus

Margit sagde ...

To super flotte LO'er.. Det første med et flot - flot foto. Vildt som skyerne spejler sig i vandet. Fint papir du har vaægt dertil.
Det med Bertram er bare så kært. God idé som du har valgt at pynte med bling som fortsættelse af hans sprøjt og de små søde pip's hist og pist. Og så er billederne jo herlige...
God week-end.

Karina sagde ...

Superflotte layouts. Du har mange lækre detaljer på.
God weekend.

Netti sagde ...

Enormt flotte layouts du har lavet. Og hvor smart med de der blingdråber..det vil jeg huske.

Eva Dohn sagde ...

Må være fantastisk at du er kommet i gang med at scrappe igen. Rigtig flotte og glade layouts du har lavet.

Dittepigen sagde ...

Hvor er det dejligt for dig at få gang i scrapperiet igen.
Så faktisk disse LOer i nyhedsbrev fra Lifetime, før jeg så dem her på din blog. Er vild med dem begge to. De sarte pastelfarver og opsætningen på sommerloet, og igen farverne, billederne og bogstavsrimet i overskriften på Bertram Badedyr. Flot, flot!