onsdag, maj 13, 2009

Færdig feurerrot

Jeg fik malet vores fire bogkasser i går, og jeg kan bestemt sige, at rød er en vanskelig farve at arbejde med. Men overordnet set er jeg faktisk ret tilfreds med resultatet. Kristian monterede hylderne, og her er de omgivet af rod og klar til at blive fyldt ud:
Nu har jeg fået ryddet op og fyldt bøger (det er mærkeligt at have så få bøger med herned) og lidt pynt i hylderne, og det ser unægteligt noget anderledes ud end med rod og støvsuger rundt om. Det er måske lidt svært at se, men jeg var så heldig, at de af mine hyacintglas, jeg har taget med herned, lige kunne stå på den øverste hylde.Dagens billede kommer først senere, da jeg håber, at jeg kan fange et billede, når Kristian og jeg i aften skal i cirkus og se moderne cirkuskunst ved Flic Flac.


This is the result of yesterday's work session - our fire red shelves. Red isn't an easy colour and working with it has more challenges than working with any other colours, I've worked with. Happily I like the result - even more now that I've moved into them and cleaned around them.

4 kommentarer:

LaChris sagde ...

Hvor ser det bare knald godt og rødt ud !!!! Du har virkelig sans for dramatisk indretning. God cirkustur :O)

Netti sagde ...

Det ser nu ellers hammergodt ud med kasserne i rødt..jeg elsker den farve :) Rigtig god cirkustur.

Charlie sagde ...

Ser RIGTIG lækkert og flot ud og JO rød er en meget afslørende farve. Husker et foto jeg engang så at et helt hold cykelryttere i rødt. Hva' kan jeg sige - der er en grund til mænd for det meste vælger SORTE cykelshorts. (fnis..)

Ida sagde ...

Wow, hvor er det blevet flot. Hyggeligt med hyacintglassene, jeg har også lige arvet nogle og de er bare så flotte at se på.