tirsdag, maj 05, 2009

Scraprum in the making (124/365)


Endelig kom jeg for alvor i gang med at indrette eller måske især rydde op i det rum, der skal blive mit scraprum og vores kontor. Der var ret kaotisk derinde, da jeg startede mandag morgen. Nogle af mine ting var kommet tilbage i skabet og i mine glasbeholdere, men der lå også urimeligt mange ting på gulvet, i vindueskarme og rundt omkring i hele lokalet. Så hovedopgaven var egentlig at få styr på sagerne, og det lykkedes i grove træk.

124: mandag den 4. maj

Billederne viser rummet, som det så ud, da jeg havde fået skabt et overblik; der er langt endnu til det er et færdigt scraprum og kontor, men godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt.Monday was spent trying to sort out the room that will eventually become my scrap room and our office. It was quite a task because of all my hobby stuff being spread all over... I did, however, end up gaining ground and making it possible to stay in the room without having to fight too much stuff.

3 kommentarer:

Charlie sagde ...

En mand på en stige - FINDES DER ET SMUKKERE SYN - når man er ved at komme i orden og kun venter på sine hylder... Til lykke med fremskridtet - glæder mig til at se resultatet.

Ida sagde ...

Det ser godt ud. Det skal nok blive hyggeligt, når du bliver færdig med at indrette det. Det må også krible lidt i fingrene for at komme igang med at scrappe igen...

Netti sagde ...

Det skal da helt sikkert nok blive et lækkert rum. Det er dejligt at følge med i hvor langt i når :)