søndag, maj 03, 2009

Rhinen i flammer (122/365)

Lørdag den 2. maj blev lang, for der var meget, vi skulle nå og se. Det var det skønneste sommervejr hele dagen, så det var en fornøjelse at færdes i byen. Vi indledte med en tur gennem Bonn, hvor vi var på kunsthåndværksmarked og økologisk marked. Det økologiske marked finder sted på pladsen ved Domkirken hver onsdag og hver lørdag, og varerne er super lækre. Man kan få grøntsager, brød, æg, mælkeprodukter og forskelligt fjerkræ og kød, og jeg er ret sikker på, at jeg bliver fast kunde på markedet.

Henover foråret og sommeren er der hver den første lørdag i måneden cykelmarked ved universitetet. Kristian skulle bruge en cykel, så vi skulle naturligvis se, om der kunne findes en cykel til ham - det kunne vi faktisk. Det er ikke den, der er på billedet, men man kan da se lidt af stemningen ved markedet.


Da vi var færdige med markeder af forskellige slags, gik vi i gang med vores køren frem og tilbage til Ikea, Bauhaus, planteskole, brugtbilsforhandler mm. Her står Kristian og kigger nærmere på en Audi A3, som er den model bil, vi regner med at købe. Det bliver spændende...


Vi var hjemme fra vores indkøb omkring klokken 2045, men vi kunne ikke bare crashe, for der var Rhinen i Flammer klokken 2315. Vi holdt os vågne, og det var indsatsen værd, da det var et super flot fyrværkerishow, selvom vi stod 3 km fra det.

122: lørdag den 2. maj

6 kommentarer:

Sus sagde ...

Men den er jo ikke af guld ?

Sus sagde ...

Altså bilen...Men måske cyklen er det ?

Charlie sagde ...

Nej hverken guld eller med terninger i forruden - den kan da virkelig ikke bruges... fnis. OG kunne du ikke have camoufleret prisen, vi danskere får jo helt ONDT af at se den slags bilpriser. Husker tydeligt da min kusine boede i Luxembourg i 6 år. Hendes mand havde julelys i øjnene hver gang de skulle have nyt køretøj. Tak for stemningsbilledet fra fyrværkeriet FLOT FLOT. KH mig

Margit sagde ...

Super hyggelige billeder, Cecilie. Sjov ting med et cykelmarked...:) Det har jeg aldrig hørt om før.
Og lækker DYT, som Kristian har fået øje på. Den kører super godt (vores ældste har haft fornøjelsen i et par år... ;-)
FLOT fyrværkeri... det er nu ofte flottest på lang afstand. Bliver så ligesom nemmere at både se og nyde.
Knus

Fadnaes Design sagde ...

det lyder til at i rigtig får snuset rundt i jeres nye by. Det er skønt at følge med i jeres nye oplevelser

Netti sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt med de forskellige markeder. Jeg er sikker på at der kommer billeder fra grøntsagerne på et tidspunkt :)