tirsdag, marts 10, 2009

Retur til København (69/365)


Hele dagen i dag har vi kørt gennem Europa - og langt de fleste kilometer blev tilbagelagt i et træls regnvejr. Men alt det regn gav pote, da vi nåede hjem til Danmark. Vi fik en smuk regnbue at køre langs, månen stod rund og fuld og skinnede over os, og Storebæltsbroen gjorde en flot figur i mørket. Billedet er taget ud gennem forruden af bilen, så det er lidt rystet - men flot så det ud i det virkelige liv.

7 kommentarer:

Charlie sagde ...

Velkommen retur til DK og tak for turen! Nej damer i vinduer er heller ikke mig (det ville mænd i vinduer nu heller ikke være..) og man ser dem desværre i mange byer. På en togtur i en anden europæisk storby fra lufthavn til hotel husker jeg at et helt stort hus lige ud til banen havde 10-15 vinduer af den slags - og halløj hvor jeg mistede kontakten til mine mandlige kolleger et kort øjeblik. De troede da ikke deres egne øjne.

Charlie sagde ...

Glemte lige at skrive at Kortkomtesserne (ny konkurrence på scrapsisters) håber du slutter dig til os og spammer galleriet men et læsfuld af dine lækre kort, de må gerne være gamle bare de ikke ligger der i forvejen. Det er i denne uge. =0)

Henriette sagde ...

Sikke en masse skønne billeder fra jeres tur gennem Europa de sidste par dage.. Velkommen tilbage til DK - kan forstå at det kun er for et kort øjeblik... Fremtiden lyder til at tegne flere spændende øjeblikke = billeder....

LaChris sagde ...

Sikken en dejlig rejsebeskrivelse og nogle skønne fotos !!! Har I mon fundet noget at bo i ? Rigtig god arbejdslyst til manden din...det lyder altså rigtig spændende..ja, for jer begge to :O)

Margit sagde ...

Wauw... flot billede af broen du der har fanget. Velkommen hjem til DK. God aften.

Netti sagde ...

Velkommen hjem igen. Jeg synes nu at det er et flot billede du har taget..sikke et smukt lys!

madamtridse sagde ...

Velkommen hjem. Sikken en skøn tur I har været på. Det er nogle skønne billeder du har taget. Det af storebæltsbroen er kanon flot fanget. :)
Du må ha' en rigtig god weekend.