tirsdag, marts 10, 2009

Bonn-Maastricht-Liege-Bonn (67/365)


Tænk, at man kan køre fra Bonn over Maastricht i Holland til Liege i Belgien og tilbage igen på nogle timer. Det er lidt sjovt. Det pissede ned det meste af formiddagen, så vores sightseeing i Maastricht må vente til senere på året. Til gengæld var vi ved et tilfælde kommet til Liege til et stort søndagsmarked langs floden. Det var ret skægt, og markedet havde næsten samme stemning som et lokalt toskanst marked; man kunne købe levende dyr, grøntsager, tøj med mere.

Bortset fra markedet må vi nok erkende, at Liege ikke var en by, der talte til os. Store dele af byen står tom og trist hen, som det kan ses her på billedet (som også er dagens billede for 8. marts):


Foruden det meget slidte look, så var det lidt overrumplede på Kvindernes Internationale Kampdag at gå lige ud i byens red light district fra parkeringshuset. I en lille smal gade, der ledte fra parkeringshuset ned til floden, var vindue efter vindue beboet med meget afklædte kvinder, der var til salg. Jeg vil gerne gøre klart, at jeg ikke fordømmer kvinderne, men jeg bryder mig som kvinde heller ikke om at se dem sidde der i vinduerne.

Det var herligt at køre denne tur, fordi den anskueliggjorde, hvor centralt i Europa vi kommer til at bo om ganske få uger. Vi glæder os!

2 kommentarer:

Margit sagde ...

Nej udstillede damer er heller ikke mig... Husker at J. engang skulle vise at han kendte Amsterdam. Han parkerede bilen MIDT i den røde zone. Drengene var MEGET unge dengang, så de gjorde STORE øjne !! =0)

Netti sagde ...

Ja man kan faktisk nå en masse på en dag. Jeg har prøvet at køre til Rotterdam, have kundebesøg og hjem samme dag igen - det skal dog lige siges at det bestemt ikke er noget jeg vil anbefale, men andet kunne ikke lade sig gøre :)
Har i fundet noget at bo i?