onsdag, marts 18, 2009

Det var alligevel mærkeligt (76/365)


I går var jeg i gang med at male vores karnap, og jeg sad også i den stue og spiste min frokost. Mens jeg sad stille og spiste, kunne jeg høre en mærkelig "dryppende", dunkende lyd, som jeg bare ikke kunne identificere. Jeg kiggede mig omkring, flyttede på ting mm, men fandt ikke lydens oprindelse og vendte derfor tilbage til malearbejdet. Lidt senere startede lyden igen, og jeg lykkedes nu med at finde lydens årsag: der hang en rusten cykelkæde på mit vindue mod vejen! Jeps - en cykelkæde. Det hører lige med til historien, at vi bor på 2. sal... Så har vi prøvet det med.

Jeg er ret sikker på, at Charlies forklaring er den sande, da det hænder ind imellem, at nogle unge fyrer morer sig med at kortslutte gadelyset på den måde. Men jeg fatter bare ikke, hvordan kæden kunne sætte sig fast. Jeg er glad for, at den ikke baldrede vores vindue.

6 kommentarer:

Majer sagde ...

Ej det var dog det mærkeligste jeg længe har hørt!! :-)

Håber at det går godt i forhold til flytning osv. :-)

Karina sagde ...

Ok, det ville jeg også blive overrasket over ; )
Ha en go dag.

Charlie sagde ...

Hvis I har elledninger i nærheden af det vindue - så er det nok et forfejlet kast - de unge demonstranter der muntrede sig i byen for nogle måneder siden brugte jo netop cykelkæder for at kortslutte gadelyset. Men JEPS - jeg ville også blive forbavset.

LaChris sagde ...

Hmmmm...sært...men Charlies forklaring lyder egentlig troværdig! Hvis så, så er det da heldigt at kæden i røg igennem jeres vindue ! Eller måske det er et levn fra den forrige beboer...
Ha en dejlig dag.

Margit sagde ...

GISP... tror også lige jeg ville lave STOOOORE øjne!!!
Men Charlie har sikkert ret!!!
Hmmfff... hvad man udsættes for!!! Godt ruden ikke gik itu.

Netti sagde ...

Hold da op jeg ville blive forskrækket hvis det var hos mig..det kunne jo have gået rivende galt! Men godt at den "kun" hang fast.