lørdag, oktober 04, 2008

World Card Making Day (aka WCMD)

Det er i dag - World Card Making Day - og det fejrer vi på Lifetime med et cybercrop henover week-enden. Fokus er kort alene, og der er forskellige udfordringer, "klasser" og andet sjov. Der er samtidig en konkurrence, hvor man kan blive valgt til at lave kort til LM Style en gang i november eller december eller vinde gavekort til Lifetime. Jeg ved jo, at der er mange af jer, der læser med her, der er dygtige kortmagere, så læg vejen forbi i week-enden og leg med.

Mit første kort i week-enden er dette til Julie & Johannes, som om få timer siger ja til et liv som hinandens ægtefæller. Vi glæder os til at fejre dem, også selvom man ikke må smide med ris på Københavns Rådhus.


Jeg har lagt en rub-on ovenpå punchinella, hvilket ikke var helt nemt (især ikke fordi punchinellaen ikke var limet fast), men effekten er meget fin:


For at fortsætte trenden med rub-ons er der en ret stor rub-on inden i kortet. Hvorfor skulle man ikke kunne pynte indersiderne også?


Jeg vil glæde mig til at se en masse fine kort henover week-enden. God fornøjelse med dem ;o)

1 kommentar:

Netti sagde ...

Sikke et flot kort du har lavet. Jeg havde nok sprunget over hvor gærdet er lavest og kommet rubonen på en transperant og så limet den fast :o) Men det ser virkelig godt ud.