fredag, november 30, 2007

Inspiration til julekort

I går var det torsdag, og ugens dt-feature på Lifetime handlede om julekort. Jeg havde lavet tre forskellige julekort til denne feature:



Det første er lavet med de nye Scenic Route Roxbury papirer og filtbånd fra Creative Café, som netop er blevet lagt op på Lifetime. Nummer to er med de smukke Basic Grey Figgy Pudding papirer og stempler. Rensdyret er stemplet med lim og derefter strøet med det nye Doodlebug Sugar Coating Glitter; det er så elegant og jeg er helt vild med den effekt glitteret giver. Det sidste kort er lavet med mere glitter og MME's julepapirer, som er støvede og varme i farverne.

Det var en herlig feature, fordi jeg alligevel skal skrive en utrolig mængde julekort. Det er en dejlig tradition, og jeg holder meget af at modtage og sende julekort. Men min liste er efterhånden skræmmende lang. Kristian har dog lovet at hjælpe med at skrive nogle af dem i år.

2 kommentarer:

Sine sagde ...

Wauw!!!! Jeg er helt og aldeles vild med dine julekort.. Især det med rensdyret som er julet uden at være FOR julet!

Cowgirl sagde ...

Skønne kort. Men især ligger jeg altid mærke til din blogheader som er skønne. Hvilken størrelse laver du dem i og hvordan retten du den til så den passer i blogheaden ?