torsdag, november 15, 2007

Vinterweek-end i Tikaskruv

Vi havde en dejlig week-end i Tikaskruv sammen med Esben, Sus, Christian, Heidi og Bertram. Kristian og jeg kørte i forvejen for at købe ind og varme huset op. Da vi havde handlet i ICA i Växjö, kom vi ud til snevejr, som fortsatte hele fredag aften med det resultat, at vi vågnede til en sneklædt skov lørdag morgen. Det var frostvejr det meste af week-enden, så sneen blev liggende. Det var skønt med lidt vinterstemning.

Lørdag lavede vi boeuf bourgignon med elg, hvilket faktisk slet ikke var så dårligt. Elgkødet havde mindre voldsom vildtsmag på den måde, og det blev super mørt og lækkert. Selv Bertram spiste elgkød og rodfrugtmos, så helt slemt kan det vel ikke have været. Søndagsmiddagen var naturligvis Mortensand, og den blev også god. Selv musene fik del i festen, idet Heidi spottede to, der sad og spiste af kompostspanden. Den ene blev fanget og sat ud, mens den anden stak af. Der gik dog to mus i fælderne i løbet af natten. Jeg er altså ikke så stolt ved hele muse-komplekset, men jeg undgik nærkontakt heldigvis.

Bertram var en fornøjelse at være sammen med hele week-enden, også selvom han skældte lidt ud mandag morgen (måske var det søndag?). Det er så hyggeligt, at han gerne vil lege med og sidde hos os andre. Vi nyder at være onkel og tante for den her søde lille fyr:

Ingen kommentarer: