mandag, december 03, 2007

Blogheader how to

Jeg får tit kommentarer på mine blogheaders, og i dag har jeg så fået en anmodning om at fortælle om størrelser mm., hvilket jeg naturligvis gerne gør.

Alle mine blogheaders er scrappet i 12x4 inches, hvilket faktisk er en sjov størrelse at arbejde på. Den er meget aflang, og det har sine udfordringer. Måske har I lagt mærke til at mine blogheaders har nogenlunde samme grunddesign hver måned; det er simpelthen, fordi jeg synes, det design sikrer en harmonisk header.

Når jeg har scrappet headeren, kommer den besværlige del af processen. Jeg har ikke en scanner, der er stor nok til at scanne 12 inches, og jeg synes ofte af mine ting bliver grimme, når jeg sticher scannede sider. Så derfor tager jeg billeder i stedet. Det er ikke nemt at få et godt billede og slet ikke nu hvor det er så mørkt. Men det er jo så glæden ved et digitalt kamera: jeg bliver ved, til jeg får et skud, jeg er tilfreds med. Endelig er der kun tilbage at tilpasse billedet i størrelsen, og efter en del fumlen første gang, jeg lavede en blogheader, har jeg konstateret at en bredde på cirka 930 pixels er ret perfekt til min header.

Jeg ved, at der er mindst en.... Louise... der læser, som stadig har tilgode at lave en blogheader, så måske denne lille instruktion hjælper?

3 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

nej hvor sjovt, jeg sidder faktisk lige og laver noget, som gerne skulle ende med, at blive til en blogheader, så det er jo bare super fedt med disse informationer! 1000 tak!

Susan sagde ...

I am sure this would look a lot easier......if I spoke Danish! lol!!

Stine66 sagde ...

Jeg NYDER dine headers - at de er "rigtigt" lavede og ikke digitale. Så de bliver studeret nøje. Hilsen Stine (www.stinebyager.eu)