mandag, juli 07, 2008

Højsommer og farverig vinter

Den voldsomme byge, vi fik i går aftes, var dejligt forløsende. Hele dagen i går var der ulideligt varmt og fugtigt; det var faktisk ikke rigtig rart.

Jeg fik dog lidt frisk luft ved at køre til Roskilde og "redde" Kristian hjem fra festivalen. Han havde helt sikkert nydt eventyret til fulde, og så er det dejligt at få ham hjem. Dog var det endnu dejligere, da han havde fået vasket festivalen af sig ;o)

Til trods for varmen og en del arrangementet, mens Kristian ikke har været hjemme, har jeg da fået scrappet lidt. De nye October Afternoon Detours produkter er virkelig super lækre, og det er dem, jeg har arbejdet med på dette layout (er baseret på skitsen på side 42 i Becky Flecks bog):Hvor søde er de gummifigurer?

Jeg har så mange brads,
at det virkelig er en fornøjelse at bruge 64 på ét layout.

Detours rub-ons'ne er virkelig herlige!

8 kommentarer:

Majer sagde ...

Hej Cecilie, så at du havde spurgt til et af mine LO's. Det er filt jeg har under min overskrifter. De er bare klipset fast i stedet for limet.

Pia sagde ...

Hvor er det et flot og farverigt lo, mange skønne detaljer

lam sagde ...

Super lækkert layout med flot opsætning og mange fine detaljer. Ja jeg er også total pjattet med OA papirene.

Netti sagde ...

Sikke et flot layout..du skulle da have været med til vores bradsudfordring hos 1-2-3 scrap! :o) jeg havde 114 stk på tror jeg det var.
jeg er også vild med OA..det er såå lækkert.
Det er vel nok nogle fede farver du har sat sammen og sikke et godt billede.

Rikke Eskildsen sagde ...

Virkeligt et flot Lo. skønne farver og mange lækre detaljer

Betina Olesen sagde ...

Et skønt, flot og farverigt LO, en masse sjove detaljer du har på.... Kender slet ikke de fugle og hjerter du har brugt, men søde er de...
Ohhhhhh.... OA er bare for lækkert... må snart have mine klamme hænder på noget... mums...

Hygge fra Betina

Charlie sagde ...

Hvor er det et lækkert LO og et dejlig foto af dig. Jeg er ALTSÅ en kylling - jeg bliver helt forpustet når jeg ser så mange brads på en gang - det må stamme fra dengang jeg næsten ikke havde noget at scrappe med i starten. MEN super flot ser det ud.

Karina sagde ...

Flot farverigt LO. Fede detaljer.