fredag, februar 29, 2008

Administrativ vinter

Det er meget muligt, at det er den 29. februar i dag, men jeg vil ikke vente længere på forår. Blot fordi man kalenderteknisk indsætter endnu en vinterdag, skal vi da ikke snydes for foråret. Derfor har jeg lavet og forsøgt at opdatere min blogtopper - igen giver det en del problemer, som jeg håber, Kristian kan hjælpe mig med.

Jeg måtte ty til Basic Grey Phoebe, som er fra sidste år, for at få papirer, der var nok forår. Efter vores ret triste vinter kan vi da håbe på et vidunderligt forår.I tråd med foråret tror jeg, at jeg skal på planteskole og hente planter til min altan snart. Det ville da være skønt med lidt friske løgplanter og at få ryddet ud i alt det, der står ude på altanen og roder nu. Hvad gør du for at komme i gang med foråret?


I en helt anden boldgade: vi var i teatret med mine forældre i går for at se "Hvem er bange for Virginia Woolf" på Gasværket. Det var en forfærdelig skuffelse, og vi gik i den første af to pauser. Det er sket en gang tidligere i min karriere som teatergænger, at jeg har forladt en forestilling. Stykket i går var gjort til en komedie, og jeg synes faktisk ikke, at de fire (meget kendte og som regel dygtige) skuespillere kunne spille - det var nærmest som at se en tragedie bliver gjort til en skolekomedie. Meget ærgerligt!

Kristian og jeg var også i teatret i mandags, hvor vi så "Shakespeare i forsamlingshuset" på Får 302. Stykket var en monolog med Paul Hüttel, som faleret provinsteaterskuespiller, og det var et fantastisk stykke teater. Paul Hüttel var overbevisende og trådte vidunderligt ind og ud af sine forskellige roller - se, det var teater!

For at opveje den slemme skuffelse fra i går har Kristian og jeg bestilt billetter til en række andre stykker. Det har virkelig været en stor teatersæson denne gang. Det mest fantastiske er, at man kan se teater til samme pris, som man skal give for at gå i biffen. Der er mange teatre, der tager 65-100 kr. pr. billet. Det er skønt. Og så er der altså mange store teateroplevelser at hente på de små teatre.

6 kommentarer:

netti sagde ...

Sikke en superfed header du har fået lavet - bare jeg kunne det.
Dejligt at du har mulighed for at gå i teateret - det bor jeg for langt vest på til :o)

Ida Gimsing sagde ...

Jeg glæder mig også til forår. Hekldigvis har jeg nogen mini påskeliljer der er kommet op ude i haven, så der er lidt forårsstemning lige uden for døren. Ærgerligt med det dårlige teaterstykke, men så er det jo bare herligt at I har fået bestilt billetter til nogle nye. ... Og nej jeg er ikke spor misundelig ;)

Dorit sagde ...

Åh Paul Hüttel, jeg får hjertebanke, så ham i Aladdin på Odense Teater med skolen først i 70'erne, sad på første række og kunne beundre hans flotte brune (teatermaling) lår, mums, hvor var han lækker.
Flot forårsheader du har fået, jeg kan heller ikke finde ud af at få min "ordnet" så den fylder hele siden. Hvis du får et tips hører jeg gerne om det !
Lækkert at bo tæt på hovedstaden så'n man har mulighed for at få en dejlig teateroplevelse.

Mutte sagde ...

Sød forårs header. Selvom det ikke rigtig har været vinter må foråret meget gerne komme NUUUU!!!!

Charlie sagde ...

FLOT og dejligt forår du har "i hovedet" - jeg må da vist også få min ændret. Forår her i huset betyder som det allerførste vores barnebarns fødselsdag i marts og i år kommer påsken og vores årlige æggejagt i haven samtidig, så det er mest det jeg er ved at gøre klar til. Og så er der tulipaner i vaserne og påskeliljer foran dørene. SKØNT....

Stine66 sagde ...

KANON lækker overskrift - lige til at blive i godt humør af. Nu tror jeg da også der sneg sig forår ind i mit hovede.