torsdag, februar 28, 2008

Spritnyt Cosmo Cricket

Susan har været så generøs, at hun har sendt mig sin Cosmo Cricket Fleuriste collection, som hun har fået, fordi hun arbejder for Cosmo Cricket. Jeg fik papirerne og båndene i går, og jeg var nødt til at lege lidt med dem her til morgen. Det kan nok være svært at se, men de to chipboard tuborghatte er sprayet med Tattered Angels Glimmer Mist i to forskellige farver. Det tilføjer et meget let glimmerudtryk, som virkelig er lækkert.Med i sættet er et ark die cut blomster. Jeg synes ofte, die cut figurer kan være svære at bruge, men Cosmo Cricket har vedlagt nogle meget inspirerende idéer, så jeg lykkedes faktisk med at få brugt nogle af disse blomster. Jeg chalkede kanterne for at give blomsterne mere dybde:


Har du det som mig: når jeg får nye legesager indenfor døren, er jeg nødt til at lege med dem. Jeg bliver simpelthen inspireret af nye sager!

4 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Jeg vil også kende nogen, der arbejdet hos en scrap-papir/dimse producent. ;o! Hvor er det skønt, at få sådan nogle helt nye materialer, og sikke et lækkert layout.

Stine66 sagde ...

KANON at hun deler med dig, de der glimmer mist spray er jeg også ret syg efter. FLOT LO.

piabau sagde ...

Ej hvor lækkert papir, super flot lo

netti sagde ...

Jeg elsker cosmo cricket! Tænk sig at arbejde der!! Superflot layout og vildt lækker opsætning.