onsdag, februar 20, 2008

Lidt mindre irriteret

Endelig virker det som om min influenza er på tilbagetog - jeg har stadig ondt i halsen, men det går fremad. Så meget at jeg var til undervisning på uni i dag. Peter Christensen forelæste (nej, det gør han faktisk ikke. Han underviser) om, hvad vi kan vide og hvor vi kan finde viden om pest i Danmark før 1645. Det var som altid interessant og oplysende. Efter undervisningen fik jeg talt med Peter om min opgave, og han syntes, at min idé lød spændende, og han ville gerne vejlede. Det er super.

Planen er nu at klø på med min pestopgave, mens min dispensationsansøgning til specialevejledning behandles af studienævnet. I aften skal jeg hente min mor på arbejdet, og så har vi et lille projekt, vi skal ordne, men imorgen formiddag skal jeg se, om jeg kan finde noget mere litteratur, flere kilder til mit emne. På den måde må jeg kunne snævre mit emne ind, begynde at skrive og få sendt noget til Peter. Den her opgave ikke tage fusen på mig. Den skal skrives i rimelig god tid, så jeg har en chance for at bruge tid på mit speciale snart igen.

Jeg har scrappet et layout for første gang i lang tid; men jeg kan endnu ikke vise det, da det er til en særudgave af LM Style. Jeg har også fået lavet et part kort, så dem kommer der billeder af snarest.

2 kommentarer:

netti sagde ...

Det lyder som en rigtig spændende opgave du skal i gang med. jeg er spændt på hvad du få ud af den for det er et stort emne, men som sagt jeg sys det lyder spændende. Dejlig at du endelig er ved at være pvenpå igen.
Glæder mig til at se dit layout engang :o)

Ida Gimsing sagde ...

Håber du har det bedre nu. God skrivelyst ;) Det lyder ikke som om du kommer til at kede dig foreløbig.