onsdag, juni 09, 2010

Europa indenfor dørene 2.0

De må da være lavet til os?

Jep - det var lige i går, jeg skrev om vores nye store europakort. I dag har jeg så været en tur i Köln (i øvrigt for at sikre, at jeg kan fortsætte med rejse rundt i Europa med et gyldigt pas), og jeg var inde omkring en stor udgave af Strauss. De har et sommertema, de kalder "Sommer in den Hamptons", som primært betyder, at de sælger ting i hvidmalet træ, blå og hvide farver samt generelt kører med et strandtema. Ikke rigtig vores stil, men det er jo også helt i orden. Dog! Med i temaet hørte nogle rigtig fine pudebetræk, som nærmest var perfekte til vores nye stue, idet de er broderet med længde- og breddegrader for forskellige byer. Jeg valgte Paris og London, fordi New York ikke lige er med på vores kort. Det er min plan at inkorporere det broderede i nogle patchworkpuder, jeg har købt et mønster til og gerne vil sy. Men indtil da får puderne lov til at stå i sofaen, som de er. Også selvom flæsedelen måske ikke lige er vores stil i øvrigt ;o)



Nå, men jeg sendte naturligvis glad K en mail med billeder af nyindkøbene på deres plads i sofaen. Svaret var: de er fine, men det er en skam, at der er fejl i dem! Hvad!? Ja, Paris ligger alt ØST og ikke VEST, så der skulle have stået E 2°21'52". Jeg synes nu faktisk næsten, det gør puderne endnu sjovere, at der er den fejl. Og lur mig om ikke, det er ganske få gæster, der opdager fejlen...

5 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Jeg synes, at det er fedt med det kort og skønne puder. Jeg gad godt vide om nogle af jeres gæster opdager fejlen. Jeg ville i hvert tilfælde ikke. Godt gået K! ; )

Marolle sagde ...

jeg ønsker mig også sådan et verdenskort! men de er jo så dyre her i DK, hvis man overhovedet kan opdrive et :(
Du er smadder heldig, kan godt forstå I er glade for det :)

Inge-Britt Pedersen sagde ...

vild med din stil. En god måde at få verden ind i stuen på. Glæder mig til at se hvordan det udvikler sig

Charlie sagde ...

Næh hvor fine - lige hvad der skulle til. Og skønt at K er sådan en "nørd". Min K er noget i samme stil - bedst som man sidder og vræler ned i en Kleenex over en afskedsscene på en banegård i en gammel film lyder det "altså den type tog kørte ikke på den bane på det tidspunkt" og lignende VIGTIG information man bare ikke lige har brug for på det tidspunkt. =0)

Benita sagde ...

Haha Godt klaret K. Det er vildt at se at han allerede har styr på længdegrader og breddegrader på trods af at I ikke har haft kortet længere. Hvor meget har han siddet og kigget på det? fnis...