tirsdag, juni 29, 2010

En på Odden

Dansk sommer for alvor.

Vi har været på Odden med Sus, Alma og Esben fra torsdag til søndag - og vi havde som altid en dejlig week-end med snak, spil, god mad, Alma i hopla (det meste af tiden i hvert fald) og dejligt vejr.

Overalt på Odden blomstrer hybenroserne, og de dufter helt fantastisk.

Det var dejligt endelig at komme af sted på week-end igen; vi plejer jo at være af sted to gange om året, men det er lidt vanskeligt, så længe K og jeg bor i Tyskland. Heldigvis er det jo sådan, at man kan nyde det, man får, i stedet for at græde over det man ikke får.


Se, nu der!


Så stort og storslået.

Jeg elsker at være i sommerhuset på grund af den konstante lyd fra havet. Hvis jeg kunne vælge frit, ville jeg altid vælge at bo i første række til et rullende hav; der er ikke noget som bølgernes langsomme lyd og det konstant foranderlige udseende af havet.

Et udsnit af et af vores spil Agricola.

Årets spil var Agricola, som er blandt verdens bedste spil (både i følge os og i følge statistikken på BoardGameGeek). Det er et ret kompliceret spil med mange forskellige mulige strategier, og jeg kan desværre ikke prale af, at jeg har knækket koden, for jeg vandt ikke et eneste spil hele week-end. Godt at jeg har held i kærlighed i stedet ;o)


I godt humør.


I endnu bedre humør.

Alma er en fornøjelse, og både K og jeg nyder at være sammen med hende og lære det lille myr at kende.

5 kommentarer:

Karina sagde ...

Skønne sommerbilleder. Suk.. jeg vil have ferie ; )
Og dejlige billeder af Alma.
Fortsat god ferie.

Charlie sagde ...

Ja Odden er et skønt sted, jeg var så heldig at tilbringe mange sommerferier som barn i det område. SKØNNE fotos - især af "myret". =0) Ses i morgen !!!

Margit sagde ...

Halløj... hvor du/I nyder DK i fulde drag. Fantastiske billeder af DK og A. Og det humør må smitte ;o)
Tak for kigget.
SES i morgen.

Ida sagde ...

Skønne sommerbilleder! Jeg glæder mig til min allergi forsvinder, så jeg også kan være ude mere end 15 minutter om dagen. Superækre billeder af Alma - hun ser bare dejlig ud ;)

Netti sagde ...

Nåe det var godt..jeg var helt nervøs for at du ikke havde vist os billeder af Alma :) hvor er hun lækker!!
superflotte billeder du har taget af odden. Vi kommer der hver gang vi skal besøge Lisette og hende familie pga færgen fra Jylland :)