mandag, juni 28, 2010

Vuvuzela

Vuvuvuvuvuzeeeeeeeeeeeeeeeelaaaaaaaaaaaaaaa

Vuvuzela - et ord kun ganske ganske få danskere kendte for nogle uger siden er nu blevet lige så velkendt som jordbær og midsommersang. Jeg har ikke set ret mange kampe ved dette VM, som nogen jo også vil hævde først lige er begyndt for alvor, men jeg har da forstået at vuvuzelaerne gør et ganske markant indtryk på oplevelsen.


Sådan cirka ser det ud,
når Tyskland scorer.

Inden vi kørte til DK i midten af juni, kiggede K lidt på de vuvuzelaere, men kunne købe overalt. I DE var de tre farvede i de tyske farver, hvilket jo faktisk er en ret sød idé. K mente nu ikke, at han skulle have en. Men da han kom til DK igen senere på måneden, var det med en vuvuzela i rygsækken. Så nu kan der laves fine dybe trut, når favoritholdet scorer.

Og så i øvrigt ikke et ord om den ynkelige danske præstation forleden dag!

4 kommentarer:

Karina sagde ...

Jeg kan kun sige at de burde forbydes. Jeg arbejder på en skole, kan du forestille dig larmen ; ) : ) Og så snakker vi heller ikke mere om det ; ) : )

Gitte sagde ...

Jeg er så bold-mongol og er ikke til fodbold. Men så kampen med DK forleden, da Maja ville se en win-win situation, som hun kaldte det. Jeg er så også blevet lidt fan og har lært et nyt ord "Honda!!!" :-))

Og de skrækkelige vuvuzelaer har holdt sit indtog og forsvinder nok ikke igen.

Alle studenter-vognene havde op til flere af dem i lørdags, da de kørte, så lidt festligt var det.

Margit sagde ...

c",)... fin lille sentens... ;o)

Netti sagde ...

Jeg er nu ikke vild med de horn. De ødelægger for meget med deres støj - gud ske tak og lov for jeg har en teenager der ikke er til den slags :)