søndag, juni 06, 2010

Grundlovsdag i Bonn

Jeg ser ikke meget om det, når jeg læser de danske netaviser, men der er faktisk klimatopmøde i Bonn lige nu. Jeps - sådan et af de vigtige møder, som det vi havde i København. Det her er noget mindre hypet, og måske er det i virkeligheden udmærket. Det giver nok embedsmænd, politikere og beslutningstagere mere ro til at arbejde på det, der er vigtigt.

Klimademo a la Bonn.

Da vi i onsdags kørte hjem fra middag snakkede K og jeg om, hvorfor der mon slet ikke var en eneste klimademonstration i Bonn, når der nu var så mange i København. 5. juni var så dagen, hvor der faktisk var en klimademonstration, men det havde jo nok ikke noget med Grundlovsdag at gøre... trods alt.

Det skal dog siges, at der ikke var tale om nogen stor demonstration - der var vel nogle hundreder demonstranter, og de dækkede alt fra Attac til veganere. Men de var her da. Man kan ikke lade være at spekulerer på, om demonstranterne fra København ikke gider demonstrere, når der ikke er helt så intensiv pressedækning.

2 kommentarer:

Margit sagde ...

Ja, det var da godt nok pudsigt. Nu har jeg jo været i Sverige med Charlie (helt uden TV/radio), så vi må lade os nyhedsdække "bagud".
Glæder mig til vi ses... ;o)
God ny uge.

Charlie sagde ...

Hej du - ja besynderligt at "vi" slet ikke har hørt så meget om det her i DK. Men som Margit skriver er vi jo lige lidt bagud - til gengæld lavede vi kort udendørs i sol og vindstille vejr =0). Glæder mig til vi ses i løbet af sommeren.