mandag, oktober 19, 2009

Tiltrængt rengøring (290/365)

290: søndag den 18. oktober

Det har været tiltrængt længe, og da der alligevel var gang i rengøring og oprydning søndag, fortsatte jeg og fik endelig gjort mit keyboard rent. Jeg vil ikke røbe, hvor slemt det stod til, men lad mig give opfordringen videre: det er godt at gøre sit keyboard rent ind imellem. God arbejdslyst.

6 kommentarer:

Margit sagde ...

Hmmmm.. det var et rigtig godt vink med en vognstang =0)
Jeg har længe tænkt uden at handle... men i morgen!!! så sker der noget!!
God aften...

Charlie sagde ...

Jamen dog - et helt NØGENT keyboard... Her i huset er vi heller ikke så gode med klud og vatpind, men jeg købte noget underligt gult noget i sidste uge, det stammer fra Schweiz, ligner det der grønne slim man legede med som barn, bare lidt mere fast, man trykker det ned i keyboard, tastatur på telefoner, luftindtag bag på pc osv og trækker det af igen - så sidder støv og skidt og møg fast i det. Man kan genbruge det indtil det bliver lysegråt, så er det ud. Det dufter rent og der står det er bakteriedræbende. Men du er gået mere drastisk til værks kan jeg se - bare de nu kommer tilbage de rigtige steder, så du ikke skriver volapyk fremover (tihi).

madamtridse sagde ...

Ja det give jo lidt stof til efter tanke. Hm kigge lige på mit eget keyboard. Jeg ved dog ikke om jeg tør tage mine taster af, hvis nu jeg sætter dem forkert på...;o)

Sikke nogle skønne efterårs billeder du har taget.:)
Du må ha' en rigtig god uge.:)

Sarah sagde ...

Jeg vil slet ikke vide hvad der er dernede i mit Keyboard. Og dermed basta...!
Så det må kigge langt efter en hovedrengøring som den du har været i gang med.

Håber det går godt dernede:O)

Netti sagde ...

uha der prikker du lige til den dårlige samvittighed :)

Charlotte Ravn sagde ...

Ja og så har du ikke engang kattehår i dit :) Mit er også storslemt, så jeg vil lade mig inspirere af dig og få gjort noget ved det.