lørdag, oktober 24, 2009

Layouts til Majesty Paper

Jeg har fået en opgave for en scrap/kortbutik i Köln, Majesty Paper. Ejeren, Kim er medlem af AIWCC, og det er herigennem, jeg har fået kontakt til Kim og butikken. Det er en sjov, anderledes scrapopgave, fordi jeg skal scrappe til de albums Kim sælger. Man scrapper direkte på siderne, der så sættes ind i albummet - og man scrapper på begge sider. Det er en udfordring, men det er sjovt at arbejde på en ny måde.

Disse to layouts sidder altså på hver sin side af samme side i et album:Jeg kan se fordele og ulemper ved denne type albums, men mest af alt må det kræve en høj grad af planlægning, hvis man vil være sikker på at layouts fra en anledning kommer efter hinanden i albummet. Det er heldigvis ikke mit problem denne sammenhæng, da jeg blot laver layouts til et album, der skal stå i butikken. Derfor bruger jeg også billeder, jeg allerede har scrappet til mine egne albums, så jeg ikke er for ked af at skille mig af med layoutene.

Begge layouts er baseret på skitser fra Scrapbooks Etc., som har rigtig mange fede skitser liggende på deres side - jeg kan varmt anbefale at kigge forbi, hvis du holder af at scrappe med skitser.


I've done these layouts for the Cologne-based card and scrapbooking store, Majesty Paper. The owner, Kim and I belong to the same club and I've gotten in contact with Kim through the club. It's a fun challenge to scrap on these album pages where you scrap on both sides of the same page.

4 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, det må være meget anderledes at scrappe således, men sjovt at prøve, også sålænge det er "dubletter" du scrapper ;-) Er helt vild med dit æble LO....dejligt frisk. Fin stemning i Halloween LO´et også. Rigtig god weekend. ;-)

Charlie sagde ...

Jeg tror ikke jeg kunne leve med albummets ide - men dine sider er som sædvanligt skønne. LÆKKERT æble LO - og fin Halloween stemning på det andet. GOD weekend og tak for din søde kommentar til Mie - hun blev lige ½ meter højere.

mette wad sagde ...

Skønt med udfordringer og synes da virkelig du har klaret det rigtig godt...Virkelig flotte.

Margit sagde ...

Wauuwww... den æbleside er jeg helt vild med... Så afstemte farver og super flot opsætning.
Halloweensiden er også flot... jeg er vild med det papir du har brugt... ja, i det hele taget med farverne på det LO.
Spændende idé med de album.