søndag, august 16, 2009

Sylte, sylte, sylte (226/365)

226: søndag den 16. august

Jeg har været husmoderlig og har syltet! Der står nu ni glas syltede agurker, tre glas asier og et glas romtopf i køkkenet. Derudover har jeg planer om noget syltetøj, syltede rødbeder og eventuelt pickles og mangochutney. Sylter du? Og har du nogle spændende opskrifter?I've been pickling! Lots of stuff is now waiting to be enjoyed over the winter and I hope to make even more pickled stuff over the next weeks. Do you have any recipes to share?

4 kommentarer:

Netti sagde ...

Det ser ellers hyggeligt ud. Jeg sylter ikke for jeg spiser selv ikke andet end agurkesalat..jo engang syltede jeg rødbeder. Hyggeligt, men nu gider min nabo ikke have dem i haven mere :(

Dorit sagde ...

Ser dejligt ud med glas fyldt med havens grønne ting til senere på året. Jeg er selv i gang med at sylte drueagurker ude fra haven, ellers må jeg sige, det ikke lige er det jeg gør det mest i, men det er jo lækkert med det hjemmelavede.
Nogle år her hvor der har været mange VALNØDDER har jeg syltet dem, er megalækre til desserter, is f.eks., uhm de smager noget så lækkert, kan også anvendes til visse former for oste. Måske man skulle lægge opskriften på bloggen, det kan jo snart blive valnøddetid igen.

Ida sagde ...

Mmm det ser godt ud. Jeg er ikke sikker på at jeg når at lave noget i år, men jeg kan godt lide at sylte og lave marmelader.

Margit sagde ...

MUMS...Hvor ser det lækkert ud. Hvor er du flittig - på alle fronter med div. gøremål.