onsdag, august 12, 2009

Smuk gul dahlia (221/365)

221: mandag den 10. august

Som bekendt kan man selv skære sine blomster nær vores Edeka, og det gjorde min mor og jeg mandag. Denne smukke gule dahlia råbte til os om at blive taget med hjem. Det er fantastisk i farven - og skålen er 21cm i diameter! Det er fascinerende, at stænglen kunne bære så stor en blomst uden at bukke under.
This beautiful dahlia was growing in a field where you can cut your own flowers. My mother and I couldn't resist this beauty and had to bring it home. The bowl is 21 cm (a little more than 8 inches) so it is a huge flower.

5 kommentarer:

Netti sagde ...

Wow hvor er den flot!

Charlie sagde ...

HOLD DA HELT OP det er godt nok en stor "ti-blomst". Jeg fniser altid lidt når du skriver om at kunne skære sine egne blomster ved jeres købmand, fordi jeg ikke kan gennemskue om det er en have du skalperer eller om der virkelig vokser snitblomster ved købmanden??

Anonym sagde ...

Charlie - det er "selbst schneiden" ved en gård på vejen hjem, så man klipper bare hvad man har lyst til og smider penge i kassen. Cecilie er alt for lovlydig til at gå på blomsterrov :-)

Ida sagde ...

Den er rigtig fin. Jeg er også glad for de 2 dahliaer der står i min have. De blomster fint i øjeblikket.

Margit sagde ...

Dahlia er en fantastisk smuk blomst. Desværre er de kun én sæson i min have, fordi jeg er et fjols til at huske at få dem op før frosten!! :o(
Denne her er da HELT vildt imponerende.