torsdag, august 27, 2009

Smuk aftenhimmel (237/365)

237: torsdag den 27. august

Efter endnu en varm og solrig, men også meget lummervarm, sommerdag går solen ned og efterlader en smuk himmel. Den er ikke rigtig nem at tage billeder af, men det bliver nu alligevel dagens billede.

Vi venter på at hente min veninde, Ida på stationen. Hendes fly er desværre blevet forsinket ud af København, men nu er hun landet, så vi håber snart at høre fra hende.


After a beautiful summer's day the sky is looking gorgeous - but is proving difficult to photograph. This was the best I could do at the moment.
We are waiting for my friend, Ida to call and ask to be picked up at the train station. Her plane was late leaving Copenhagen but she has touched dow in Düsseldorf now and hopefully she'll be on her way here soon.

4 kommentarer:

Sarah sagde ...

Her har vejret også været varmt og flot. Spændende hvorlænge det varer ved. synes jeg har set nogle skyer på vejrkortet.

Hyggeligt med besøg.

Netti sagde ...

Jeg er altid så misundelig på dine header. Selv kan jeg ikke finde ud af at sætte et billede ind som det, men så nyder jeg bare dine :)
Super stemningefyldt billede. Jeg kan selv godt lide at tage sådan nogle billeder.

Charlie sagde ...

Skønt foto af en nærmest symmetrisk sky formation. Naturen er imponerende, ikke??

Ida sagde ...

Skønt at I ville hente mig, selvom jeg kom så sent. Superflot billede - men du er også bare god til at tage billeder og finde flotte motiver.