tirsdag, august 18, 2009

Jul i august


Alle der laver kort ved at sæsonen for julekort sådan set varer året rundt, men for mig tager den fart her i august og månederne frem. Jeg venter - meget utålmodigt - på en pakke fra Lifetime med prøver på nye julepapirer, og jeg fordriver ventetiden med at lave julekort med rester fra de foregående år. Overstående kort er et lift af Stacey Kingman, som jeg mente ville egne sig glimrende som julekort.

Det næste julekort er også et lift, men denne gang har jeg liftet Vibeke Spigseth. Kortet her er nemt at lave og har en fin effekt. Det eneste, der bekymrer mig, er, hvor jeg skal skrive min hilsen. Vibeke mener, at man skal skrive på det lille skrå stykke karton, men jeg er ikke sikker på, at det vil blive pænt, at man kan ane dele af håndskriften mellem lågerne. Så måske skriver jeg i stedet på bagsiden.
The season for Christmas cards has begone here in my scraproom. I simply need to get a head start if I am to be ready when December rolls around. I've lifted these two cards; the first one is lifted from Stacey Kingman and the second one from Vibeke Spigseth.

7 kommentarer:

Vibber sagde ...

Og jeg synes, det er tidligt, når til orkester starter på julenoderne i oktober... ;-)

God fornøjelse med scrabberierne.

madamtridse sagde ...

Kanon flotte julekort du har fået lavet. En god ide at komme igang med dem allerede nu. :)
Uh jeg er helt vild med dit mini-album. Utrolig lækre detaljer og farver. :)
Den pingo er da bare for cute. Den må jeg da ha' lifter. :)
Du må ha' en dejlig tirsdag.:)

Karina sagde ...

Superfine julekort begge to!

Margit sagde ...

Seje - smarte - gennemførte og anderledes julekort.
De er noteret bag øret ;o)

Charlie sagde ...

HALLØJ nogle fine kort. Det første er ikke bare et lift - det er en 90% forbedring af det du liftede fra. Dit er KANONflot og gennemført. Nr. 2 er også lækkert. Jeg tror jeg ville vælge at skrive min tekst i to kolonner når de små flapper er åbne og så sikre mig at mellemrummet var tomt. (Evt. sætte en postit der midlertidig, så jeg kunne se hvor der ikke skulle skrives).

Ida sagde ...

Jeg er også lige begyndt at sy på min pakkekalender, så jeg er også i gang med noget julet, selvom det er lidt mærkeligt at sidde med juleting, når det er 20 grader varmt og solen skinner. Og sikke nogle flotte julekort du har fået kreeret!!! Krydser fingre for at postbuddet snart kommer med pakken fra Jackie, så du rigtig kan komme igang ;)

Betina Olesen sagde ...

Skønne julekort, især det øverste kan jeg rigtig godt lide med de syninger på...