torsdag, august 20, 2009

Grundstufe 3 (229/365)

229: onsdag den 19. august

Jeg blev før sommeren anbefalet at tage et tyskkursus hos Haus der Familie, og det besluttede jeg mig for at gøre. I følge stedets hjemmeside var der tilmelding onsdag den 19. august klokken 9. Tysk grundighed, javel. Jeg mødte op derude onsdag morgen og var egentlig overbevist om, hvad jeg skulle tilmeldes: Grundstufe 2. Jeg havde ikke regnet ud, at Grundstufe 1,2 og 3 dækkede over niveauer - jeg troede bare, det var det samme kursus på forskellige tider af ugen. Sådan var det ikke, så jeg kom til minieksamen i tysk. Det var underviseren af Grundstufe 3, der var der for at informere og evaluerer, og hun mente, at jeg havde sprog nok til at starte på Grundstufe 3. Så sådan bliver det. Jeg starter på onsdag, og så får vi se, om jeg faktisk kan nok tysk til at hænge på.I've signed up for a German course at Haus der Familie. I thought I knew which course to attend but it turned out I was wrong: I am going to begin at level 3 (most advanced) rather than level 2. Should be fun too see if I actually have enough German to handle it...

6 kommentarer:

Ida sagde ...

Så kan du mere tysk end jeg kan, men det siger nok heller ikke så meget. Jeg tror, jeg kan forstå lidt tysk, men det er meget begrænset hvad jeg kan sige på tysk. Held og lykke med det.

Margit sagde ...

Ordnung muss sein... tror jeg nok det hedder ;o)
Det kalder jeg tysk grundighed :o)
Held og lykke med forløbet... jeg er BESTEMT ikke god til tysk, selvom jeg forstår en del.... men man er vel matematiker c",)

Charlie sagde ...

"Hier sprechen wir alle Sprachen aber NOT so viel at det gør noget". =0) SÅ jeg ville nok IKKE kunne klare Grundstufe 3 - men du bor jo midt i det hele, så det skal nok gå. Jeg forstår dog rigtig meget tysk, men min grammatik er helt i skoven og der skulle jo være så pænt, så der lader vi den blive.

Sarah sagde ...

Jeg springer den tyske skrift over i denne omgang.
Men begynder jo til tysk på næste mandag (godt nok 9.klasse) så du kan være min tysk makker:O)

Netti sagde ...

Hehe det lyder næsten som mig og spansk. Jeg meldte mig til sidste år til et begynderhold. Det var det også..men på HF niveau. Jeg har fået min sag for skal jeg hilse og sige.
Rigtig god fornøjelse med dit tysk-kursus. Jeg bruger selv tysk hver dag i mit arbejde :)

madamtridse sagde ...

Ja det er nu godt at få opfrisket ens sprogkunnen. Også selv om du bord midt i det hele. Jeg tror også at jeg ville opfriske mit tyske hvis jeg skulle bo i landet. Rigtig gute fornøjelse med tysk-kurset.:)