søndag, august 30, 2009

Kong vinter (nye Cosmo Cricket papirer)


Efter balladen med at få min pakke hjem fra Lifetime har jeg nu mulighed for at lege med de nye papirer. Jeg fik blandt andet Cosmo Crickets nye juleserie Jolly by Golly hjem. Egentlig er det nogle meget søde papirer, men det er ikke nemt at bruge dem til layouts, fordi farverne og motiverne er ret nuttede, og jeg havde ikke lige et væld af nuttede julebilleder liggende klar til scrap. Min veninde Ida sad ved siden af og scrappede, og hun kan skrive under på, at jeg havde mine problemer med at få et layout frem. Da jeg endelig fandt et billede, der virkede, gik det markant nemmere - men sådan er det jo gerne.

På sin vej gennem mine pyntesager kom Ida forbi mine "ball chains" (jeg ved ikke, hvad det hedder på dansk), som jeg købte alle første gang, jeg bestilte fra Lifetime, men som jeg aldrig har brugt. En af dem passede perfekt i farverne til papirerne, så den måtte naturligvis arbejdes ind i layoutet. Det blev som en tråd gennem noget blonde, og vekselvirkningen mellem det hårde metal og det fine blonde kan jeg rigtig godt lide.


Jeg har bygget en lille snestorm op på mit layout ved at kombinere store filtsnefnug med små matte halvperler og glimmerbrads.

A layout sporting brand new Cosmo Cricket Holiday papers that caused me some problems when I had to decide on a theme and pictures for the page. I like the papers but I don't have all that many cutesy pictures waiting to be scrapped. Once the picture was chosen it was far easier to work with the papers - isn't it always?

6 kommentarer:

Heidi sagde ...

hvor er det flot og med så mange skønne detaljer på. Er virkelig vild med det

Rigtig god søndag

Charlie sagde ...

Godt at K ikke har noget imod at være "billedet der passer til nuttet papir". Men det fungerer da HELT perfekt og er blevet et skønt LO. Tak for kigget.

Pia sagde ...

wow kanon flot layout, fine farver og detaljer

Netti sagde ...

Det er et virkelig flot layout du fik lavet også selv om du havde problemer med det. Jeg tror at de bare kaldes perlebånd her i Danmark.

Karina sagde ...

Lækkert billed til det flotte kolde papir og søde detaljer du har lavet.

Ida sagde ...

Resultatet blev utrolig godt. Især når man tænker på hvor meget du brokkede dig undervejs og lavede om på layoutet efter du egentlig var blevet færdig. Vild med det endlige LO!!!