mandag, maj 05, 2008

Week-endens sidste layout

Det har været en herlig forårsweek-end med solskin og blå himmel. Kristian og jeg var på geocaching-eventyr hele lørdagen, for så at ende med middag hos mine forældre om aftenen. Herligt herligt! I går stod den så på søndagsafslapning med lidt scrap involveret.

Da jeg for en måneds tid siden fik papirerne fra Cosmo Cricket samt nogle 12x12" overlays fra Fancy Pants hjem, kom jeg ved et tilfælde til at lægge et overlay ovenpå et Cosmo Cricket papir - og voila: de passede perfekt sammen. Så jeg har fra starten vidst, at jeg ville bruge dét overlay med det hvide Cosmo Cricket papir. I går kom så dagen, hvor det skulle leves ud. Jeg har forsøgt at arbejde med overlayet ved at have et billede over, et billede under, noget af papiret er overpå, noget nedenunder - det samme gælder for bogstaverne. For at få overlayet til at hæfte, har jeg naturligvis limet under det prikkede papir, og så har jeg syet på maskine nogle steder. Ud over det sidder overlayet løst, men den statiske elektricitet gør, at det slutter tæt til baggrundspapiret.

Simplicity is the nature of great souls

Billederne er dels taget i Tyskland, april 08 og dels i Italien, juli 07. Kristian er ret vild med Fiat 500, og da vi nu havde taget billedet med den gamle model (i Italien), måtte vi naturligvis også have billedet af den nye model. Det ser unægteligt ud som om Fiat har opdateret med lidt ekstra højde, for Kristian er vist ikke begyndt at vokse ned ad endnu...

7 kommentarer:

lam sagde ...

wow super flot layout fyldt med flotte detaljer. Smart at lægge noget både under og over "overlayeren" . Det må jeg huske næste gang

piabau sagde ...

Super lo, ser bare så godt ud i farver og opsætning, kan forestille mig at det kommer endnu mere til sin ret IRL

Anonym sagde ...

det ser rigtig fint ud, jeg har bare lidt svært med at se overlayen, men det nok pga billedet.

Netti sagde ...

Hvoe er det et flot layput du har lavet. Det er så godt ud med den overlayer.
Nu må du alså snart på din blog skrive hvad det der geo-noget er for noget. jeg er vildt nysgerrig :)

Charlotte Ravn sagde ...

Super lækkert LO med nogle skønne detaljer!

charlotte sagde ...

Hvor sjovt at samle de to billeder på samme LO, på trods af, at de er taget på helt forskellige tidspunkter i helt forskellige lande.
Skønt LO - elsker farverne og opsættet og overlayeren er så cool!

Tine sagde ...

Smadder flot layout. Smart at ligge tingene på begge sider af overlayet. Og ja sådan Fiat 500 er da bare en fin bil:)