søndag, maj 25, 2008

Bryllup, hygge og en gave

I går stod dagen i brylluppets tegn; Louise og jeg havde allerede i oktober planlagt at se Joachim & Maries bryllup sammen, mens vi scrappede. Så vi var naturligvis klar i går. Vi startede allerede klokken 9.30, så vi fik hørt alle Jes Dorphs trivialiteter, mens vi ventede på bruden og gommen.

Louise har fødselsdag i denne uge, så jeg havde fundet en gave til hende, som jeg var ret sikker på, hun kunne bruge. Gaven måtte naturligvis pakkes lidt ekstra fint ind, når nu det var min scrapkusine, der skulle modtage den. Med min Revolution skar jeg "til lykke" ud og så klistrede jeg nogle Heidi Swapp ghost shape sommerfugle på:


For at give sommerfuglene udtryk af at være ved at flyve, bøjede jeg deres vinger op og klistrede dem kun fast på "maven":


Louise og jeg havde en dejlig dag, og vi nød at kommenterer på kjoler, frisurer med mere, da brylluppet endelig kom i gang. Og så måtte vi begge snøfte lidt, da Joachim vendte sig mod sine drenge, da Marie kom op ad kirkegulvet. Så fint, så fint!

Jeg fik lavet lidt i går; dels arbejdede jeg videre med Lone & Steens invitationer, dels lavede jeg et kort og så kom jeg i gang med et Bertram-layout. Jeg blev dog ikke færdig med layoutet, så det må vente med at blive postet. I dag skal jeg finde tilbage til min opgave, så den kan blive færdig i denne uge.

Havde du lejlighed til at se bryllup i går? Eller scrappede du?

9 kommentarer:

Diana sagde ...

Nope, hverken bryllup eller scrap til mig i går - dagen var fuld af skriveri uden overspringshandlinger (næsten...), men mon ikke jeg kan få hendes kjole af se i en af de utallige genudsendelser der sikkert kommer de næste dage...
God fornøjelse med skrivningen :0)

Netti sagde ...

Nej jeg så ikke bryllup igår for jeg var til crop i Hjørring i 12 timer inden vi kørte de 2½ time hjem igen :o)

Sikke en flot pakke - men hov hvad var der inden i den?? jeg er da nysgerrig :O)

Marie sagde ...

Jag missade hela bröllopet, har bara sett en bild på Aftonbladets nätupplaga. Jag läste att prinsen minsann fällde tårar...

Här blev det teve-tittande först på kvällen; ESC. Tack Danmark för att Sverige fick hyfsat bra poäng från er =) (nu tyckte jag i och för sig inte att Sverige hade ett bra bidrag, men iallafall).

Hälsa Louise och gratulera på födelsedagen.

Tack för senast, kära du!

Rikke Eskildsen sagde ...

Lidt bryllup og lidt hygge i haven, var hvad min dag gik med i går. Den gave er bare for flot.

Charlotte Ravn sagde ...

Ja da, jeg var selvfølgelig til globryllup hele dagen i går, mens jeg lavede kort! Sikke en flot indpakning, kunne hun nænne at pakke den ud?? :)

Charlie sagde ...

Sikken er flot gave. Tak for dine søde kommentarer på min blog, jeg er dybt beæret. Bryllup - jeps - fjernsynet var tændt og jeg lavede kort indimellem. Det var dejligt at se prinsen både glad og rørt. En tåre i øjenkrogen diskuterede TV-folket om der var. OK - det var jeg så ikke i tvivl om - det var nummeret før total nedsmeltning - men sødt og fint.

Pia sagde ...

Super flot indpakning, ja lidt bryllup blev det til samtidig med at det gode vejr også skulle nydes

Pia sagde ...

tak! jeg kiggede lidt på bryllupet, men nåede ikke at se alt det om formiddagen... kom ikke til sofaen før gæsterne var på vej ind i kirken.

Jeanette sagde ...

Du gör såå mycket fint! Vilka söta fjärilar. Är här inne och kikar då och då!