mandag, maj 19, 2008

Sommer * sommer og sol...

havet og blæsten og duft af kaprifol.
Sommer, sommer og sol...

Man kunne få på fornemmelsen, at jeg har ladet mig inspirere af vejret udenfor mit vindue, da jeg valgte motiv for mit seneste layout. Billederne er fra Öland sommeren 2006, hvor Kristian, Line (min svigerinde) og jeg var på forlænget week-end i Tika og blandt andet tog en heldagstur til Öland for at finde geokasser. Vi var kørt forkert, tror jeg nok, ned af en villavej og i den sidste have på vejen stod de smukkeste valmuer. Jeg forsøgte at få Kristian til at tage billeder, men det turde han ikke. Jeg kunne dog ikke lade så fine blomster gå forbi, så jeg måtte selv spring ud og tage billederne og så håbe, at ingen opdagede mig ;o)Papir: Bazzill Spring pack, Making Memories Noteworthy Addie
Embellishments: Making Memories Funky Flower pebble brads, 7Gypsies photo turns
Alfabet: Mini Shimmer alphabet Metro Silver

I dag er der opgaveskrivning på programmet, og når jeg trænger til lidt pause fra det, skal jeg have spartlet og malet lidt i køkkenet. Min far var forbi i går og sætte det sidste stykke bordplade på! Nu mangler der ikke meget, så er køkkenet helt færdigt, og det er en sand fornøjelse at arbejde i det.

4 kommentarer:

Betina Olesen sagde ...

Hvor er det bare nogle skønne fotos, forstår godt din trang ;-)
Også noget lækret papir du har brugt..... Et skønt skønt sommer LO...

Hygge fra Betina

Netti sagde ...

Sikke et lækkert layout du har lavet - fyldt med lækre detaljer.
Jeg kan godt forstår at du bare MÅTTE fotografere de valmuer. Sikke smukke de er.

Jette / ma11edina sagde ...

Sikke et lækkert LO med nogle smukke valmuer!! Forstår godt, du ikke kunne køre forbi ;-) Fede photo-turns og tekst du har brugt, rigtig sommerligt!

Rikke Eskildsen sagde ...

Kan godt forstå, at du var nødtil at tage de billeder. Skønt LO. er vild med farverne.