lørdag, maj 31, 2008

Lifetime Update


Der er nyheder fra Lifetime (nå ja og fra mig). I dag starter Summer Scrapfest, som er en tre (siger og skriver tre) måneder lang crop med nye udfordringer hver uge, med tre cybercrops, point for alle scrapprojekter du måtte lave og endelig med mulighed for at opnå rabat til butikken eller for at vinde en af scrapfest-præmierne. Det er virkelig en fest, og så skægt at være med. Her er et link til mere info om sommerens ultimative crop på nettet. Jeg håber, I vil overveje at deltage.

Den anden nyhed fra LM er, at vi har oprettet et skandinavisk forum, hvor det er muligt at deltage og skrive på sit skandinaviske modersmål. Det er Jackie & Thads ønske, at der skal være plads til alle på Lifetime, også hvis man ikke føler sig så stærk i det skrevne engelske sprog. Indtil nu har der ikke været så meget aktion på den skandinaviske del af boardet, men så snart jeg har afleveret min opgave, vil jeg sætte fut i løjerne. Hvis du normalt bare kigger forbi Lifetime, så kom ind og vær med på Skandinavisk.

Det var lidt reklame for "mit" sted på nettet - håber I kommer forbi og gør det til jeres sted også ;o)Og så en kort bemærkning: min opgave bliver færdig i dag!

3 kommentarer:

Diana sagde ...

Bøj, lyder som nogle spændende nyheder inde på Lifetime, kunne være at man skulle overveje at være med, nu hvor opgaven (snart) bliver afleveret - og super idé med et skandinavisk forum, det vil jeg da gøre lidt reklame for på min blog, næste gang jeg opdaterer.

SUK, bare det var min opgave der blev færdig i dag, men om et par dage, sååå er det min tur :0)

Netti sagde ...

Tillykke med at din opgave bliver færdig. Det må vlre SÅ lækkert :o)

det lyder som nogle spændende ting der er gang i på Lifetime - måske jeg kigger forbi.

Ida Gimsing sagde ...

Stort tillykke med at opgaven er blevet færdig!!! Jeg håber du er tilfreds med resultatet.