torsdag, maj 15, 2008

Torsdag og en opdatering

Det er torsdag, og det betyder, at det er tid til et nyt LM Style. I denne uge er vores tema drenge - eller i hvert fald scrapprodukter, der kan bruges til at scrappe billeder af drenge. Jeg har scrappet et layout med Asger og et med Bertram. Det første er med SEI Chicka-dee papirer, som bare er skønne! De er perfekte til små drenge eller måske sommerlayouts, for farverne er friske og sarte.


Layout nummer 2 er scrappet med Crate Static Collection, som har et road trip tema, men det er nu ingen forhindring for at omsætte det til papirer til drengebørn:


Jeg har ikke tid til at scrappe for tiden (de her layouts er scrappet for noget tid siden), fordi jeg arbejder med min opgave om pestudbruddet i Marseille 1720. Opgaven skal afleveres den 2. juni, så der skal knokles igennem. Heldigvis er emnet spændende, og det er ikke mangel på materialer, der gør det svært at skrive opgaven. Faktisk tværtimod! Der er så meget materiale... Men jeg begynder så småt at have styr på det, så det er "bare" selve skrivningen, der mangler.

3 kommentarer:

Netti sagde ...

Held og lykke med din opgave.
Det er nogle flotte layouts du har lavet. de er virkelig flotte.

Anonym sagde ...

flotte drenge layouts du har lavet.

Rikke Eskildsen sagde ...

Dejlige drenge Lo'er. Jeg er specilt vild med det øverste.
Held og lykke med opgaven