fredag, maj 23, 2008

Det har da helt bestemt været torsdag

Det betyder som altid, at der er et nyt LM style på gaden. Ugens tema er natur og blomster i scrapbooking materialer. Jeg har brugt Crate Sweet Branch og SEI Dill Blossom. Det sjove er, at begge layouts endte med at være med ældre billeder. Det første er af min mor og hendes lillebror i deres forældres have.


De her Maya Road blomster har en fantastisk lækkert struktur; lidt rå og ikke helt standard hvad angår blomster:


Layout nummer to er med billeder af Kristian som barn; han er med sin mormor og morfar i haven . Selvom billederne er fra starten af 80'erne, er der meget 70'er over billederne, og jeg sigtede efter at forstærke billedernes tema såvel som farver gennem papirerne:I går var jeg på den store rundtur. Jeg startede med at køre fra Nørrebro til Helsingør, tog færgen til Helsingborg og kørte ud til ScrapHouse for at handle lidt og snakke med Helena. Jeg havde endelig besluttet mig for at købe en revolution, og det er jeg faktisk rigtig glad for. Det er nu et ret fedt instrument, og jeg glæder mig til at bruge mine QuicKutz dies mere.

Billede fra QuicKutz

Fra ScrapHouse kørte jeg sydpå langs vandet for at besøge Marie og hendes lille A. Det var så dejligt at se dem begge, og jeg nød timerne i deres selskab meget. Det var en skøn dag. Fra Marie kørte jeg så hjem via Øresundsbroen. En ægte rundtur af Nordsjælland og det fortabte skånske Danmark.

I dag har min mor og Lene L så været her for at spise frokost, samt for at hjælpe mig med Lone & Steens bryllupsinvitationer. Som tak for deres hjælp - de udstansede i hundredevis af hjerter og blade - havde jeg købt noget lækkert svensk knækbrød til dem. Knækbrødspakkerne var så dekoreret med deres initialer. Egentlig meget enkelt, men jeg synes også, at pakkerne blev ret lækre:


Jeg har fået denne award af Charlie, hvilket jeg sætter stor pris på. Awarden skal gives videre til fire andre bloggere, så det må jeg hellere huske at gøre.


Marie skal naturligvis have awarden - og du ved hvorfor. Din blog er den, der har sat standarderne for så mange andre blogs. Og dit scrap er så skønt.

Inge-Britt; du skal have awarden, fordi det er herligt, at du er begyndt at blogge. Det er super at kunne følge med, og jeg glæder mig meget til at læse og stort og småt fra din del af landet.

Midt i specialeskrivningen fortjener Diana også en lille munter award. Jeg holder af at komme forbi din blog og se fine ting eller læse om dine udfordringer med studiet. God vind med specialet og jobbet.

Anette (Netti) - du får awarden, fordi du er så sød til at lægge kommentarer og komme forbi her på bloggen. Og fordi du fortæller din historie på din blog. Tak fordi vi må følge med.


Sikke en smøre!

Imorgen står den på royalt bryllyp hele dagen. Louise og jeg skal scrappe, mens vi ser på de fine gæster og Maries kjole. Er der nogen, der vil byde på, hvornår J&M skal have børn? Lagde I mærke til hvor mange gange de sagde "stifte familie" i tv2's interview i går?

God week-end!

8 kommentarer:

Majer sagde ...

Weeeh endnu en "gammel-scrapper-med-en-ny-revolution" :-) Jeg har også lige købt én i torsdags.
Rigtig fede retro-LO's du har lavet. Der er nogle spændende detaljer på.

Diana sagde ...

Tusind tak for den fine award, hvor er det sødt af dig :0)

Det lyder da som en skøn skøn tur, du har været på - den revolution skal du nok blive glad for, jeg har jo også langt om længe fået købt mig en.

Skønne lo´s - er vild med den retrostil du har brugt til "gamle" billeder

Charlotte Ravn sagde ...

Det lyder som en rigtig hyggelig dag og tillykke med dit nye legetøj! Dejlige layouts du har lavet! Den blomst er skøn, det ligner fløjl den er lavet af?

Karin sagde ...

Wauw Cecilie... dejligt forår og lethed over dit LO med Crate papir, og sjov idé med knækbrødspakkerne :-) dejligt med noget hjælp ind imellem. Lyder som en kanon dejlig tur du var på. :_)

Rikke Eskildsen sagde ...

Skønne LO'er, og dejligt farver på begge to. Lyder som en dejlig dag.
Gode ide med knækbrødspakkerne, de ser rigtig flote ud.

Netti sagde ...

Tak for den søde award :o) Det lyder til at du har haft en hygglig rundfart. Uhh hvor er jeg misundelig på at du bare kan sådan smutte til Sverige!!
Får vi bryllupsinvitationerne at se?? Det er helt sikkert flotte.

Rigtig flotte layouts du har lavet. Og en god idé at bruge lidt ældre papir (så er der jo plads til nyt). Du har virkelg fået fanget øjeblikket i billederne og scrappet det frem. Lækkert lavet.

Karina sagde ...

Wauw, er vild med knækbrødspakkerne. Flot gave.

Anonym sagde ...

jeg er helt vild med bogstaverne på det øverste layout, hvor er de fra ?