fredag, juli 24, 2009

It's all happening at the zoo


Vi har i denne uge et zoo-tema i LM Style, og jeg har lavet et af ugens layouts. De rulleøjne, jeg viste forleden, er en del af dette layouts titel. Jeg har brugt Imaginisce Wild Thing papirer, og jeg kunne ikke dy mig for at lave tre af dyrene i paper piecing. Flodhesten lavede jeg ved at bruge et stempel som udgangspunkt, mens jeg brugt billeder af stemplerne til de to andre. Det er et pillearbejde at lave paper piecings, men tilgengæld kommer ens pynt til at passe perfekt til det layout, de skal sidde på.

Paper pieced løve - hver enkelt orange del af manken er seperat... Det tog tid.


En flodhest med en lille pips på toppen
- sjovt at flodheste, som er så aggressive, altid bliver fremstillet som virkeligt nuttede.


Giraffer er så tossede, at der måtte en med.


For at kokosnødder skulle se mere naturtro ud, har jeg drysset flock udover dem.

Det her layout er virkelig blevet en favorit hos mig, så det er lidt "barskt", at det skal sendes til USA. På den anden side er det sundt at kunne give slip, og vide at andre mennesker får glæde af noget, man selv har lavet.



I showed some googly eyes a week ago and here's the layout that goes with those eyes. I had the best time scrapping these pictures and paper piecing the cute animals from Imaginisce Wild Thing. The layout will eventually find its way to the States and it is bittersweet since I am really happy about the end result. On the other hand: it is good to be able to let go and know that other people will get to enjoy something you've made yourself.

5 kommentarer:

Margit sagde ...

Kan SANDELIG godt forstå det er lidt svært at give slip på... Hvor er det bare KANON flot!!!
De små PPdyr er da helt nuttede... og ja, det med de søde flodheste undrer også mig.
Lækre detaljer MANGE steder... kunne sagtens finde på at vende tilbage til dit LO og lifte lidt ;o)
Kokosnødderne troede jeg ved første øjekast var lavet med kork...(det tror jeg også ku' virke godt ;o) ).
God weekend.

Netti sagde ...

Hvor er det bare virkelig flot lavet!! Jeg kan godt forstå at det gør ondt at give slip på det. Paper Piercing er virkelig flot, men ja tager alng tid at lave.

Ida sagde ...

Imponerende! Det må godt nok have taget lang tid at lave, så jeg kan godt forstå at det er svært at skulle give slip på det. Superflot LO med mange fine detaljer.

Anne Thormose sagde ...

Hvor er det bare flot. Og sikke skønne paper piecings - det kunne være, at man skulle tage den gamle "hobby" op igen - det ser jo knald godt ud, når det hele matcher.

Linda sagde ...

Fedt LO - jeg elsker når man kan blive ved med at "finde Holger" bare det der sukker nye detaljer op hele tiden. Super flot !