tirsdag, juli 14, 2009

Dew drops in action (195/365)

Jeg har fået fjernet en visdomstand i dag, og det er noget af det mere ubehagelige, jeg har oplevet. Tandkirurgen, som opererede, havde regnet med at få tanden ud på 30 minutter, og det endte med at tage 90 minutter. Jøsses!

Nå, men jeg har brugt eftermiddagen (jeg tror stadig en del af bedøvelsen virker) på at lave et layout med nye KI Memories papirer - og dew drops. Jeg bruger dem vel egentlig, som jeg ville bruge bling. Dew drops er større end det meste bling, og så giver de en fin let forstørrende effekt. Jeg er begejstret over mit indkøb. Layoutet er baseret på en Becky Fleck skitse.

Jeg ved ikke, hvorfor billedet er så grumset,
og jeg orker ikke at gøre noget ved det.195: tirsdag den 14. juli
I had a wisdom tooth pulled today and let's just say it was hard work for the surgeon and painful for me. I've taken advantage of the effect of the anaesthesia to get a layout done using new KI papers and the dew drops I posted about a few days ago. Love those babies.

5 kommentarer:

Helle sagde ...

åhhh jeg kunne bodt bruge et par bøtter af de klare dew drops...

Kan godt huske da jeg fik mine 2 visdoms tænder ud...av av av flere dage efter. men hun havde også rykket og rykket og rykket... og den ene blev endda knust.
Så lige en stor krammer herfra til når medicinen begynder at aftage.

Knus Helle
(tobiaskristian)

angely sagde ...

Uha, jeg kender alt for godt de djævels visdomstænder. Rigtig god bedring.
Og de dew drops er rigtig rigtig fine - det må jeg prøve :)

Lone sagde ...

Øv visdomstænder.....:-( Men et super flot Lo, nogle skønne papirer. Dew drops ser spændende ud de må prøves

Charlie sagde ...

JAMEN stakkels dig - godt sådan en tandlæge ikke betales efter timeløn tænker jeg !! Med fare for at bidrage til almindelig morskab har mine forældre skabt mig UDEN visdomstænder så den slags pjat slipper jeg da for. God bedring og husk at snuppe lidt ekstra smertestillende her i starten så du holder smerten nede. Forsigtigt kram fra mig til dig. HOW glemte helt dit LO - sikken en fin side og super indkøb de der dew drops - jeg har dem kun i klare men overvejer nogle flere farver. NUTTET papir med de små fugle. Birds of a feather... - er det ikke den engelske udgave af "lige børn leger bedst"??

Margit sagde ...

Super kært LO. Og de dew drops er da helt super. Vidste ikke rigtig til hvad og hvordan man brugte dem... men så blev jeg SÅ klog... ;o)
Helt vildt mange lækre detaljer... syning og tekst strimler oma... KANON...
Og stakkels dig uden tand... øv hvor grimt... håber du snart er ovenpå igen... Rigtig god bedring.. Kram...